Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2008, 23:36   #15
msaldiray
 
msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
beşiktaş_love´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok abartıyosunuz ama.ya kim nasıl olsa affediliyoruz gel kavga edelim diye kavga çıkarır yaa.bunların hiç biri olmayacak görürsünüz. bunlar genç olabilir ama çocuk diilller.artık kötü düşünmeyi bırakın biraz da iyi şeyler söleyin takım hakkında ya .biraz umutlu olun...noluyo yaa.
BURASI BEŞİKTAŞ...
Nasıl olsa affediliyoruz gel kavga edelim demezler. Önce oradaki mantığı kavramaya çalışalım. Şimdi senin iki kaptanın kavga etmiş ve kadro dışı kalıp satış listesine konmuşlar. Sende takımdaki bi arkadaşınla iyi geçinemiyorsun heran kavga çıkabilir ama sen kaptanlarını göz önüne alırsın dersinki bunlar böyle ceza yedi bende onlara benzemeyim kendini tutarsın.. Ama bu kaptanlar bu olay sonunda affedildi. Kafandaki düşünce biranda değişir ama ne olcak sonunda kovulmayacağım ya nasıl olsa bizide affederler kendimi tutmama gerek yok der yapacağını yaparsın.

Bu olay hayatın her evresinde böyledir. En iyi örnek liselerdir. Bazı hocalar vardır ne yapsan affeder sende bunu bildiğin için ona göre davranırsın bazı hocalar vardır direk cezayı kesiverir onların karşısında süt dökmüş kediye dönersin.

Umarım mantığı kavrayabilmişsindir.
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla