Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 07:13   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mansız Eskişehirde Doğum Gününü Kutladı.

Eskişehirde düzenlenen mahalleler yarışıyor etkinliğine Ünlü Futbolcu İlhan Mansız'da katıldı burada kendisine süpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.


Büyükerşen’den iki dev proje
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Mahalleler yarışıyor etkinliğine katılan Büyükerşen, Mamuca Göletine olimpik yüzme havuzu ve Muttalip Çayırı’na spor köyü kuracaklarını söyledi.
Click the image to open in full size.Büyük sevgi
Click the image to open in full size.Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mahalleler Yarışıyor etkinliğinin ilk ayağı dün Mamuca Göleti’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu İlhan Mansız da katıldı. Yarışmaya katılan mahalleliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve İlhan Mansız’a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Etkinlikte konuşma yapan Yılmaz Büyükerşen, Mamuca Göleti’ne Olimpik Yüzme Yavuzu ve Muttalip Çayırı’na Spor Köyü yapılacağı müjdesini verdi.

Click the image to open in full size.Futbol köyü
Click the image to open in full size.Büyükerşen, “Gelecek yıl Mamuca Göleti’ne herkesin yararlanabileceği bir olimpik yüzme havuzu kuracağız. Muttalip Beldesi’ne de sporcuların kalabileceği ve sahalardan yararlanabileceği Spor Köyü kuracağız” diye konuştu. Yarışma sonrasında 33 yaşına giren Mansız’a sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı. Haberi 6’da
Click the image to open in full size.Büyükşehir Belediyesi mahalle kültürünü canlandırmak için halkın katılımıyla çeşitli aktiviteleri içeren ''Mahalleler Yarışıyor'' sloganıyla düzenlediği etkinliğin ilk ayağını dün gerçekleştirdi. Yarışmaya dizi oyuncusu, eski A Milli ve Beşiktaş futbol takımlarının ünlü futbolcusu Eskişehir doğumlu İlhan Mansız da katıldı. Amaçlarının önce mahallelik bilincini daha sonra da şehircilik bilincini Eskişehirlilere aşılamak olduğunu kaydeden Büyükerşen, “1.5 yıl önce inşaatına başlanan Mamuca Göleti durgun su sporlarında birçok uluslar arası yarışmalara ev sahipliği yaptı. Bundan sonra da yapacak. Önümüzdeki yıl buraya yüzme havuzu yapacağız. Muttalip Beldesi’nin çayırına da uluslararası yarışmaların yapılabileceği, sporcuların kalacağız bir Spor Köyü oluşturacağız” dedi. Spora yaptığı katkılardan dolayı Büyükerşen’e teşekkür eden İlhan Mansız da gelecek yıl futbola yeniden dönebileceğini belirtti. Tedavisini Almanya’da sürdürdüğünü ifade eden Mansız, “Bu yıl devre arasında bir takımla antrenmanlara başlayabilirim. Eğer tedavim olumlu sonuç verirse önümüzdeki yılda bir takımla anlaşabilirim” dedi. Etkinliğe ayrıca FİFA Menajeri Ceylan Çalışkan da katıldı.
Click the image to open in full size.
10.08.2008


Kaynak : http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...585&kategori=1
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla