Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 08:51   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın zor günleri... Ruhi Kanal

Beşiktaş Yönetimi, son senelerde hasret kaldığı büyük başarıları yakalamak ve taraftarlarıyla şampiyonluk şarkıları söylemek için varını yoğunu ortaya koyuyor..
Ancak son senelerde her sezon öncesi yapılan transferler, onlarca alınan yeni futbolcular ne yazık ki bir türlü netice vermedi. Geçen yıl da çok yaklaştığı şampiyonluğu yaptıkları bir iki küçük hata ile kaybeden Siyah Beyazlılar, sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarında gösterdi ki bu kez mutlu sona oldukça yakın..
Teknik heyetin şimdiye kadar yapılan yalnışlardan ders aldıklarını ve bu sefer transferlerde çok dikkatli olacaklarını söylemeleri taraftarı oldukça umutlandırmıştı. Ancak hazırlık maçlarında alınan iyi sonuçlara rağmen yeni transferlerden bir tek Zapotocny ’in beğenilmesi yine o meşhur sözü akla getirdi: ’Acaba yine mi yalnış yaptık’
Zira yeni transferlerden Sivok hakkında genel bir kanı oluşmazken, Seriç’in durumunun ne olacağı da tam bir muamma.. Yani sonuç olarak Sinan Engin’in ısrarla alınan futbolcuların çok kaliteli olduğu tezi henüz onaylanmış değil. UEFA Kupası ilk maçı öncesi bu futbolcuların forma giyemeyecek olması ise ayrı bir soru. Üstelik bu durumda siyah beyazlı formayı en çok giymiş iki kaptan’ın takımdan uzaklaştırılması acaba yeni bir yalnış mı?
Şimdi sormak gerekir:
Emektar iki kaptanın bir terlik nedeniyle yaptıkları kavgayı bu kadar büyütmek yönetim zaaffı mı?
Bu olay öğrenilmesine rağmen başka bir cezayla halledilmez miydi?
Acaba bu kararlar alınan yeni transferelere çok mu güvenilerek alındı?
Eski iki kaptanın affedilmesi takımda otorite boşluğu yaratır mı?
Evet, Beşiktaş’da her şey çok iyi giderken önemli UEFA maçı öncesinde yeni transferlerin forma giyemeyecek olması, işte bu soruları insanlara sorduruyor. Umarım Beşiktaş, bu maçta alınacak iyi bir sonuçla bu soruların meydana çıkartacağı olumsuz havayı yaşamaz. Aksi durumda bunca yapılan güzel şeylerin heba olması işten bile değil..
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla