Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 12:22   #1
seyyah
AyNaKoLiK
 
seyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon12 hayata mektup...((kendi eserim :):) ))

arkadaşlar bu yazıyı doğumgünümde yazmıştım...sizlerle de paylaşmak istedim....tamamen beni ve yaşamımı anlatan bi yazıdır...!!

EYY HAYAT!!!

İlk nefesinde başlar istekleri insanın....Son nefesinde bile ister...Belki isteklerimin hep tersini verdin bana...Ne değişti????..-HALA YAŞIYORUM-..

Umut hep birgün 32 dişini gösterip sırıtacağını söylerdi bana...bekledim,,bekledim,,bekledim...-AMA SEN HER DEFASINDA BANA DİLİNİ GÖSTERDİN-..

Çok takıldım ayrıntılarına,,düştüm çoğu zaman..kalkmayı sevdim her düşüşümde..-VE DÜŞEREK MUTLU OLMAYI ÖĞRENDİM-..

Hata üzerine hata yaptım belki...ya da hepsi gerçekti yalanlarımın...Zaten sende yalan değil miydin,,hayat???..-YALAN DÜNYADA YALAN OLAN HER ŞEYİN DOĞRU OLABİLME İHTİMALİ OLAMAZ MIYDI??-..

Keşkelere boğulduğum oldu..Boğazıma atıldı hep yanlışlarım...Ama hiç pişman olmadım..-ÇÜNKÜ KEŞKELERİMİN YÜREKTEN GELMEDİĞİNİ ANLADIM-

Geçmişim miydi benden yaptıklarımın makbuzunu isteyen??Y.o.ksa ben miydim hesap verme ihtiyacı hisseden??-HER İNSAN YAPTIĞINDAN SORUMLUDUR derler yaa-Bundandı belki de omuzumdaki yüküm...

Gülmek mecburi değil sana direnmek için..Gülmek bir ihtiyaç seni sevebilmem için..-GÜLÜYORUM SANA,,OYUNLARINA,,YALANLARINA..-Öyle ki gamzelerim iz yaptı artık yanaklarıma..

Yaa ağlamak!!Geceleri hatırlatıyor hep bana..-HİÇ AYDINLIK GÖRMEDİ BENİM GÖZYAŞLARIM!!-Ama hiç acı vermedi ağlamak..-ÇÜNKÜ HER GÖZYAŞI GAMZELERİMDE BİRLEŞİYORDU-..

Şimdi merdiveninin 18.basamağına adım attım..Önüm bilinmezliklerimle dolu..Ama her basamakta bir soru işaretim daha noktaya dönüşüyor..-BİLMEM SONUM KAÇINCI BASAMAKTA??-..Bildiğim o basamağın en büyük sorumun cevabı olduğu....!!!

EYY HAYAT!!SEVİYORUM SENİ!!!
SEN BENİ SEVMEK İSTEMESENDE!!!!


ELiiiF((SEyyAH))
__________________
senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..
seyyah Ofline   Alıntı ile Cevapla