Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 14:15   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsrailden İnanılmaz Silah

İsrail lağım suyunu silah olarak mı kullanıyor?

Click the image to open in full size.

Batı Şeria’da, arazileri üzerine yapılan ayırma duvarlarına karşı düzenli gösterilerle mücadele veren Ramallah yakınlarındaki Filistinli köylüler, İsrail askerlerinin kendilerini püskürtmek için “lağım suyu” kullandığını öne sürdüler.

KUDÜS - Bileyn Halk Komitesi Başkanı İyad Burnat tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu Bileyn’de, köy sakinleri, İsrailli ve uluslararası barış eylemcilerinin rutin gösterisi sırasında, İsrail askerinin göstericileri geri püskürtmek için lağım suyu kullandığı iddia edildi. Burnat, protestocuların şarkılar söyleyerek ve sloganlar atarak çitlerin bulunduğu bölgeye geldiğini, o esnada İsrailli komutanın siviller üzerine ateş emri verdiğini ve askerlerin de bunun üzerine göz yaşartıcı bombanın yanı sıra “lağım suyu” püskürttüğünü iddia etti.

Birçok göstericinin, püskürtülen su nedeniyle hemen hastalandığı belirtilen açıklamada, askerlerin suyla püskürtme yöntemi kullanmalarının ilk olmadığı vurgulanırken, ancak, “pis suyu kullanmalarının bir ilk olduğu” kaydedildi.

Askerlerin Filistinlilere karşı diğer gazların yanı sıra çeşitli plastik mermiler, suyla karışık gaz, hatta sıkıştırılmış tuz ve kavrulmamış kahve çekirdeklerini de silah olarak kullandığı öne sürülüyor.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla