Alıntı:
| bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Yattara'ya 90 dakikat dikkat eden birileri var midir acaba yoksa sirf ozet goruntulerden gordugumuz birkac guzel hareketi uzerine mi yorum yapiyoruz? Bir defa Yattara'nin Besiktasa gelmesi imkansiz, cunku Tigana ayaginda top tutan oyunculari pek sevmiyor, yani Yattara'nin hic sansi yok. Besiktas'in tek sansi toplu savunma ve toplu hucum yapan, cok mucadele eden ve arkadaslik havasi cercevesinde basarili olan bir takim yaratmaktir, bu genc isimlerle bir baska secenek yok. Simdi surekli calim atmaya calisan, genelde basarisiz olan, fazla mucadele etmeyen ve haftada bir Natashalara gidip takimin huzurunu bozan bir oyuncuya ne ihtiyac vardir? Bunu cevabini biri bana verebilir mi? |
yanıtlayayım...tarabzonu tum maclarını izlemeye calısıyorum..onun o kadar hayranı varki ulkede bilemessin..ama kişi cihanı kendi gibi zannedermis..sende kimse ilgilenmiyor zannediyorsun kardesim.tigana istemeyebilir.birsey diyemem.hoca o..sadece mucadele yetecekse takım için amerikan futbolu oynayan 11 adam getirin mucadele etsin savunma yapsın..yattara surekli calım atmaya calısan biri degil..ve komık olanı basarısız hiç degil..ronaldinho kadar basarılı ve takımına faydalı..merak ediyorum haftada bir natasha ya giden diyorsun...nereden biliyorsun bunu.takım huzuruna gelinceelbette her takımda ust duzey mucadele edebilen 8 adam olmalı..ama hepsi degil..bu hiç bir yerde boyle degil.fırsatını buldugunda keleye direk gidebilecek ve her zaman birilerinin markaj altına almaya calışacagı faydalı ve estetik biri yattara..47 asist yapmıs trabzonda..ve bunlar duran top degil anlıyyormusun.delggadodan 2 kat fazla asist yapmassa bişi demem.adam ortayı pas gibi yapıyor..ve en az 10 kafaya pas atıyor boyle..nobremiz var bizim sut atan kafasıyla..inanmıyorum yazdıklarına yaa..
cok garip..ama fikrin bu ne diyeyim..sende haklı oldugunu dusunuyorsun..normal..gorusuruz kardesim..