Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2008, 11:21   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antrenör boksörünü mağlup ederse!

Türk boksör Furkan Ulaş'ın antrenörü Cahit Süme, Pekin'de bir ilke imza attı...

Çin'in başkenti Pekin'de devam eden Olimpiyat Oyunları'nda, 51 kiloda mücadele eden boksör Furkan Ulaş Memiş, ilk turda Hindistanlı rakibine yenilerek elendi.
Müsabakanın ilk raundunu 5-0, ikinci raundunu 9-2 yenik durumda tamamlayan Furkan Ulaş Memiş, üçüncü raundda 12-3 yenik durumdayken, Milli Takım Antrenörü Cahit Süme, hakemlere sinirlenerek havlu attı. Böylece mağlup olan Furkan Ulaş Memiş olimpiyatlara ilk turda veda etti.
Milli Takım Antrenörü Süme müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, 3. raundda havlu atmasının istem dışı bir hareket olduğunu belirterek, ''Hakemlere çok sinirlendim. Çünkü Hindistanlı sporcunun puanlarını hemen verirken, Furkan'ın yumruklarına puan vermediler. Havluyu bir anlık öfkeyle istem dışı olarak attım. Bu hakemlerle zaten müsabakayı kazanamazdık'' diye konuştu.
Sporcusu Furkan Ulaş Memiş'in henüz çok genç bir sporcu olduğunu ifade eden Cahit Süme, ''Tecrübe eksiği var. Fakat zamanla daha iyi olacak. Burada ilk turda elenmiş olsa da 2012 Londra Olimpiyatları'nda mutlaka madalya kazanacağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
A.A.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla