Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2006, 16:05   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat: "Dostça ayrılmak istiyorum"

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Sociedad'ta forma giyen Nihat Kahveci, ''Takımdan herkesin elini sıkarak, problemsiz ve iyi ayrılmak istiyorum. Böyle olacağından da eminim'' dedi.

İspanya'nın El Mundo Deportivo Gazetesi'ne açıklama yapan Kahveci, yarın Malaga karşısında sezonun en önemli maçına çıkacak olan Real Sociedad'ın çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, ''Bu takımda 4 sezon forma giydim ve takımı Birinci Lig'de iken bırakmak istiyorum. Real Sociedad, yaklaşık 40 yıldır La Liga'da mücadele ediyor ve Birinci Lig'de kalmaya layık'' diye konuştu.
Açıklamasında Malaga maçına da değinen tecrübeli futbolcu, şöyle devam etti:
''Malaga maçının bizim son fırsatımız olduğunu söylemek istemiyorum ama hemen hemen öyle. Evimizde, lig sonuncusuna karşı oynuyoruz. Gerçekte Malaga'nın hangi sırada olduğu benim için önemli değil. Önemli olan, 3 puanı çıkartmamız gerektiği.
Son 2 maçta kötü oynadım. Kendimi daha fazla geliştirerek takıma daha çok katkıda bulunmalıyım. Real'de oynadığım her yıl gol atamasam bile gol pozisyonu yaratırdım. Son iki maçta tek bir fırsat bile yakalayamadım. Hiç bir şey yolunda gitmedi. Kendimi iyileştirmem gerek. Benim durumumda tam konsantre olmak kolay değil ama kimsenin benim iyi niyetimden kuşkusu olmadığına eminim.''

''LİGDEKİ SON 8 MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE''
Ligdeki son 8 maçın final niteliğinde olduğunu ifade eden Türk futbolcu, Malaga karşısında galip gelmeleri halinde kötü gidişe (dur) diyeceklerini savundu.
Son 8 maçta iyi oynayıp, goller atmak ve böylece takımının Birinci Lig'de kalmasını sağlamak istediğini vurgulayan Kahveci, geçirdiği kötü sezonu ancak bu şekilde unutabileceğini söyledi.
Bu arada Real'de oynadığı süre içerisinde taraftarların kendinden beklediği iyi oyun ve gol sorumluluğunu her zaman üzerinde hissettiğini kaydeden Nihat Kahveci, ''Her zaman anahtar futbolculardan biri olduğumu ve buna karşılık verdiğimi düşünüyorum. Bir ismim var ve taraftarlar benden bir şeyler bekliyor. Bu, takıma katkıda bulunmakta bana yardım ediyor'' diye konuştu.
La Liga'nın 31. haftasında yarın TSİ 21.00'da yapılacak maç öncesinde Real Sociedad, 28 puanla 18'inci, Malaga ise 23 puanla sonuncu yani 20. sırada yer alıyor.
xarizma Ofline