Konu: İç Devrim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2008, 19:38   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İç Devrim

Sadece küçük ve utangaç bir öpüşme uğruna yaşanan korkusuz kaçamaklarımız, karanlık ve ilk kez geçilen yol üzerindeki hiçbir uyarı levhasına aldırmayan sözcüklerde yapılan yolculuklarımız ve geceyarısı çevirmelerine yüksek promil şehvet ile girilen zamanlarımız vardı. Birde planlanmayan buluşmalarda yaşanan giyinik sevişmelerin umutsuz haz arayışları. Kesinlikle çarpacağı ama ne zaman nereye çarpacağı belli olmayan taşıtın talihsiz yolcularıydık. Ne zaman öleceğimizi bilmiyorduk. Belkide yaralanırdık sadece. Emin olduğumuz tek şey bir yere çarpacağımızdı.

Zaptedilemeyen ısrarları, pişmanlık denizlerine terk ettiğimden beri, bahçemde yetiştirdiğim ve ambalajında “son kullanma tarihi beklediğinizden kısadır, sorgulamadan tüketiniz” uyarısı yazılı, tam tadına varılan yerinde tükenen, kısa süre etkili, sentetik eğlence meyveleri artık kimsenin saf duygularına dinamit olmayacaktır. Geçmişle hesaplaşmanın bencilliğinde yapıyorum bunları, belkide bilinçaltı bir intikam duygusunun bilinçsiz seri katiliyim, içimdeki diğerlerinden biri, ben olduğumda, zorlu ihtilallere hazırlanıyor diğerleri, bir benliğe karşı dört benlik savaşa başlıyor. İstenmeyen lider, çektirilen acıların zehrini başkalarına akıtmaya şartlanmış intikam planlarını uyguluyor. Hiç devrim görmemiş ülkelerin devrimci militanları misafir oluyor iç savaşıma ve her gece cadde tarafı süslü binaların köhne arka sokaklarındaki terkedilmiş şehir manzaralı, ifadesiz duvarlarına yeni düzene isyan pankartları asılıyor “ İNTİKAM, KÖRELTİLMESİ GEREKEN BİR GÖZYAŞI KAYNAĞIDIR” Bazılarımız vurulup düşüyor, bazılarımız olmaması gerektiğine inandığı bir hücrenin rutubetine komşu oturmasında. İyilik meleklerim geliyor tepemden geçen kurşunların arasında, uzaktayken bile nefeslerini hissediyorum, sadece onlarda bulunan özel merhemlerini sürüyorlar kalbimin en derin yaralarına, anne şefkati, sevgili özlemi gibi içime sorgusuz çektiğim sevgileri var.

Son devrim gerçekleşti, artık acı veren aşklar olmayacak. Artık, benzin istasyonlarında bile satılan, yerli malı, dışı çikolata kaplı intikam zehrinin psikopat mucidi, kimsenin bilmediği sürgün adasına bir daha dönmemek üzere gönderildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla