Alıntı:
| krashnic´isimli üyeden Alıntı
yanıtlayayım...tarabzonu tum maclarını izlemeye calısıyorum..onun o kadar hayranı varki ulkede bilemessin..ama kişi cihanı kendi gibi zannedermis..sende kimse ilgilenmiyor zannediyorsun kardesim.tigana istemeyebilir.birsey diyemem.hoca o..sadece mucadele yetecekse takım için amerikan futbolu oynayan 11 adam getirin mucadele etsin savunma yapsın..yattara surekli calım atmaya calısan biri degil..ve komık olanı basarısız hiç degil..ronaldinho kadar basarılı ve takımına faydalı..merak ediyorum haftada bir natasha ya giden diyorsun...nereden biliyorsun bunu.takım huzuruna gelinceelbette her takımda ust duzey mucadele edebilen 8 adam olmalı..ama hepsi degil..bu hiç bir yerde boyle degil.fırsatını buldugunda keleye direk gidebilecek ve her zaman birilerinin markaj altına almaya calışacagı faydalı ve estetik biri yattara..47 asist yapmıs trabzonda..ve bunlar duran top degil anlıyyormusun.delggadodan 2 kat fazla asist yapmassa bişi demem.adam ortayı pas gibi yapıyor..ve en az 10 kafaya pas atıyor boyle..nobremiz var bizim sut atan kafasıyla..inanmıyorum yazdıklarına yaa..
cok garip..ama fikrin bu ne diyeyim..sende haklı oldugunu dusunuyorsun..normal..gorusuruz kardesim.. |
Gelecek sezonda gorusuruz surekli, Yattara o kadar iyi olsa coktan bir takip olani cikardi. Yattara gibi oyuncu cok var, Afrika takimlarinda ararsan fazlasiyla bulursun, ama cogu disiplinsiz oldugundan yuksek seviyede oynayamiyorlar, bence Yattara'yi alana kadar elimizde olan Burak Yilmaz ve Ibo Akin'a bir sans verelim.