Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2008, 10:29   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Beşiktaş, bugün UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında oynayacağı Siroki Brijeg karşılaşması öncesi son antrenmanını Pecara Stadı'nda gerçekleştirdi.

14 / 08 / 2008 01:38



Beşiktaş, bugün UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında oynayacağı Siroki Brijeg karşılaşması öncesi son antrenmanını mücadelenin oynanacağı Pecara Stadı'nda gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası basına açık olan çalışmada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam oyuncularına yarın oynanacak olan maçın son taktik çalışmasını yaptırdı.

FARKLI BİR SİSTEM
Siyah-Beyazlı ekip, Siroki Brijeg karşısına geçtiğimiz sezondan farklı bir sistemle çıkacak. Genç teknik adam bu sezon takımına uygulatmayı düşündüğü iki ön liberolu ve tek forvetli sistemi ilk kez resmi bir maçta uygulayacak. Geçtiğimiz sezon 4-4-2 sistemi ile mücadele eden Siyah-Beyazlıların, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında olduğu gibi bu maçta da 4-2-3-1 sistemi ile mücadele edecek.
Sakatlığı bulunan Zapotocny, Can Erdem ve Batuhan Karadeniz'in yer almadığı Siyah-Beyazlı takımda, bugün sahaya çıkacak ilk 11'i belli gibi.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
Rüştü Recber, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Gökhan Zan, Rodrigo Tello, Uğur İnceman, Eduardo Cisse, Filip Holosko, Matias Delgado(K), Aydın Karabulut ve Nobre.

İSPANYOL HAKEM MUNİZ FERNANDEZ YÖENETECEK
Mücadeleyi İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez yönetecek. Fernandez'in yardımcılıklarını José Manuel Fernandez Miranda ve Javier Hugo Novoa Robles yaparken, 4. hakem ise Fernando Teixeira Vitienes.
Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşmanın rövanşını 28 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de İnönü Stadı'nda oynayacak.

Öte yandan Siroki Brijeg takımı futbolcularının, Beşiktaş antrenmanını ilgiyle izlemesi dikkat çekti. Karşılaşma, D Smart platformunda 7. kanaldaki Futbol Smart'tan saat 21.30'da naklen ekrana gelecek.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla