Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2006, 21:20   #24
eagles_03_bjk

eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kranjcar´isimli üyeden Alıntı
peki ben neden görmedim ümit özatın 1 tane düzgün orta açtığını ! onun yaptığını i.akın hayli hayli yapar !
vala ben hatırlatayım, mili takımın danimarka macında nihatın sag ayakla kafasına atıp nihatın müthiş kafa golünde. 4-3 lük tarihi maçımızda alex in kafayla attıgı golde, yakın bi tarihte 4-0 lık gese febe maçında anelkanın ayagına topu otutturup al da at dediği asist v.s örnekleri var bende sasırdım bu kör nasıl isabetli orta yapabiliyor diye hemde sol ayagı hiç olmnamasına ragmen. ama neyse isterse eliyle orta yapsın hiç seyimde diil hiç sevmem zaten ama istatistik işte
birde su var i.akın gercekten yetenekli ümittten bin kat daha ii orta yapar ama şu topu ayagında öldürmesi benim etraftaki eşyaları camı cerceveyi kırmama sebep oluyor. le mans maçının son dakikasında bile (ofsayt olupta sayılmayan gol) hatırlarsınız ayagından topu çıkarıp pas vermiyo ya. fahri yi bile deli etti. böle yaparsa çok işimiz var. tek pas yapsa ayagında topu öldürmese gerçekten çok yararlı olacak ama gelde i.akına anlat bunu. temennim bu sezon su huylarından vazgecmesi, ne diyelim ...
eagles_03_bjk Ofline