Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 01:49   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
futbolcuların görüşleri maç sonu

DELGADO
Siyah-beyazlı takımın ilk golünü atan kaptan Delgado, maçın bekledikleri gibi geçtiğini ifade ederek, "Saha şartları zorladı, ama maçı kazandık. Önemli olan kazanmaktı. İkinci karşılaşma sahamızda olacak" dedi.Delgado, kaptan olarak ilk resmi maçına çıktığının hatırlatılması üzerine, "Kaptanlık bandıyla sahaya çıkmak benim için çok büyük bir mutluluktu" diye konuştu.

SİVOK
Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Sivok ise bu akşamki mücadelede yüzde yüz performans gösteremediklerini dile getirerek, "Bu normal bir durum. Sonuçta sezonun başındayız. Zemin şartları da iyi değildi. Buna rağmen İstanbul’a mutlu dönüyoruz" ifadelerini kullanırken, savunmada görev yapacağı arkadaşlarıyla ilgili soruyu ise "Gol yememe konusunda savunmadaki iki kişiye değil, takımın geneline bakmak lazım. Takım iyi oynarsa gol yemeyiz" dedi.

ALİ TANDOĞAN
Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncularından Ali Tandoğan, avantajlı skor yakaladıkları anda şansız bir gol yediklerini, ama mutlu döndüklerini ve ikinci maçta rakiplerini farklı yeneceklerini söyledi.

MAÇTAN NOTLAR
Beşiktaş’ta İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’in kaptanlığının alınmasının ardından kaptanlık görevine getirilen Delgado ve Nobre, ilk resmi maçlarında golle tanıştı.
-Basel formasıyla da Siroki Brijeg’e gol atan Delgado, Beşiktaş formasıyla da aynı başarıyı gösterdi.
-Geçen sezon yedek kulübesinde takımla birlikte oturan futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, Siroki Brijeg maçında protokol tribününde yer aldı.
-Beşiktaş, Siroki Brijeg ile yaptığı maçın ardından İstanbul’a dönmek üzere stattan ayrıldı.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla