Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 03:42   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
O Tam Bir "Kartal"

Click the image to open in full size.

Asist Kralı, Smaç Şampiyonu ve tam bir maestro.. Ekibimizin yeni oyun kurucusu Mire Dejuan Chatman tüm bu özelliklere sahip; gerçek bir lider ve egolarından tamamen arınmış, bir takım ruhu oyuncusu..

24 Ekim 1978 Texas doğumlu olan Chatman, ABD Kolej Liginde Texas Pan American University ile yükselişe geçen kariyerine 2002-2003 sezonunda transfer olduğu Letonya ekibi BC Ventspils ile devam etti. Bu ekipte 2 kez Letonya Ligi Şampiyonluğu yaşayan Mire, ayrıca katıldığı Letonya All-Star'ında "smaç şampiyonu" olarak atletik meziyetlerinide gözler önüne sermeyi başardı.

2004-2005 sezonunda Fransa'nın Pau Orthez takımına transfer olan Chatman, bu ekiple mücadele ettiği Euro League'de 6.2 asist ortalaması ile Euro League asist kralı olarak kariyerine önemli bir başarı daha ekledi. Bir sonraki sezon Rus ekibi Dynamo Moskova'ya transfer olan başarılı guard, bu ekiplede harika işlere imza atarak ULEB Cup şampiyonluğu yaşamayı başardı.

2006-2007 sezonunda İtalyan Lottomatica Roma ekibinde forma giyen Mire, 2007-2008 sezonunda Rusya'nın Triumph Lyubertsy ekibine transfer oldu. Bu ekiple mücadele ettiği ULEB Cup'ta; 12.8 sayı, 3.2 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları tutturdu. Ayrıca takımının dev bütçeli Rusya Liginin normal sezonunu rakiplerine göre daha kısıtlı bir kadroyla dördüncü sırada tamamlamasında önemli rol oynadı.

Oynadığı ekiplerde takımını bir maestro gibi yönetmesiyle ve asistleriyle ön plâna çıkan tecrübeli guard, başarılarına bu sezon Beşiktaş Cola Turka formasıylada devam etmeyi amaçlıyor..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla