Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 07:29   #41
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rakip vasat bir ekip. Biz neredeyse 90 dakika kendi sahamıza kapandık. Rakibin hangi özelliğinden çekiniyorsunda böyle kapanma gereği duyuyorsun. Ben gene Ertuğrul Sağlam'a kızmadan yapamayacağım. Bir ara topla oynama yüzdesi %64 e %36 idi. Hala stajyer, beceriksiz ve de vasıfısız antrenör kimliğini başarı ile taşıyor. Bu sene gene Ertuğrul Sağlamdan çekeceğimiz var gibi görünüyor. Oyun kuramadık, oyuna yön veremedik. sadece mücadele ettik. Kişisen becerilerden gol attık o kadar. Organize bir atak yok. Açıkçası dünkü oyundan memnun olmadım. Üstelik rahatsız bile etti beni. Sıradan bir takıma karşı bile bu derece silik oynayacaksak bu sene zor geçecek demek.
Sivok, Delgado, Aydın iyi idi. Bobo çok çalıştı ama istenilen seviyede değildi. Tello yeni yerine alışma sürecinde. Rüştü genelde iyi idi ama arada saçmaladı da. Gökhan Zan korku filmi gibi. Abuk subuk işler yapıyor. Basit oynasa daha iyi olur. Uğur İnceman, vasattı ancak gelecek için umut verdi. Ali Tandoğan sırıttı, bence bu sene yedek olur. Serdar Kurtuluş ile başlansa sonra Ali tandoğan oyuna dahil edilse daha iyi olabilirdi. Cisse arada kötü işlerde yapsa da genelde idare etti. Holosko (Holoşko olarak okunuyormuş), bu taktikte yeterince verimli olamaz gibi görünüyor.

Sezonun ilk resmi maçında sonuç iyi, futbol kötü. Umarım Beşiktaşımız için başarılı bir sezon geçer.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla