Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 09:55   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tek güzellik skor Sanlı Sarıalioğlu

Maçı TV'den izlemeyenler sakın üzülmesinler. Hiçbir şey kaçırmadılar. Korkunç facia bir oyun. Beşiktaş kötü, rakibi ondan da kötü. Amaçsızca koşan, koşuşturan oyuncular. İnsaf, peş peşe iki pas yapılmaz mı? En ufak bir güzel görüntü sergilenmez mi? Pardon az kalsın unutuyordum. İlk yarıda Aydın'ın bakarak verdiği pas ve Delgado'nun kafa vuruşu zihinlerimizde kalan tek pozisyondu.
Beşiktaş'ta geçen sezona ilave iki oyuncu vardı. Sivok ve Uğur İnceman. Daha erken ama bu Sivok özellikle topu kullanırken hoşuma gidiyor. Boşa top atmıyor, atmak istemiyor. Ayağa pas yapıyor. Yer tutuşu, kademeye girişiyle 'Ben profesyonelim' diyor. Fazla acele etmeyelim. Kesin yargıya daha sonra varacağız. Uğur'u Schalke karşısında çok beğenmiştim. Dün o da arananlar listesindeydi. Bu Cisse ne iş yapar ben anlayamıyorum. Kesiciymiş, kestikten sonra da servis yaparmış. Bırakalım boş lafları. Dün kuru kalabalıktı. Ne kesiciliği ne de servisi vardı. Bir de kalktı en ölü noktada sorumsuzca sarı kart gördü.
Ertuğrul Sağlam, Holosko'yu sağ çizgiye yapıştırma inadından bir an önce vazgeçmeli. Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Holosko o bölgede oynayamıyor. Bu oyuncuyu rakip kaleden uzak tutar ve dizginlersen verim alamazsın. Garibim Bobo ileride yalnızları oynadı. Yanına kimse yaklaşmazsa elbette Bobo'dan yararlanamazsın.

Bu 4-2-3-1 dizilişi beni sinirlendirmeye başladı. 4 savunmacı, yetmiyormuş gibi 2 de ön libero. Etti mi size 6 oyuncu. Bir de kaleci 7. Gol için geriye 4 kişi kalıyor. Bunlardan ikisi de kenar çizgilere yapışmış durumda. En uçta Bobo, arkasında da Delgado. Ve Beşiktaş bu şekilde rakip kalede çoğalacak, pozisyon bulacak. Elbette olmaz. Siroki gibi zayıf bir takım karşısında bile sen bu kadar geriye yaslanırsan güçlü rakipler karşısında ne yapacaksın?
Rüştü, kalesinde rahattı. Bir top geldi, buyur etti. Ertuğrul hoca oyuncu değişikliğine geç başladı. Ben olsam daha devrede iki oyuncuyu soyunma odasında bırakırdım. Sistemde de bir değişiklik yapılmaması ilginçti.
Beşiktaş adına tek güzellik skordu. 'Rövanşta ne olur?' sorusunu sakın hiçkimse bana yöneltmesin. Bu Siroki'yi ligimizdeki her takım açık farkla yener.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla