Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 10:13   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş avantajlı Ruhi Kanal

Avrupa'da son oynadığı 5 eleme turunda rakiplerini geçmeyi başaran Beşiktaş UEFA Kupası 2. eleme ilk maçında rakibi Siroki karşısında aldığı galibiyetle 2. maç için avantaj yakaladı. Sezon başında son senelerde büyük problemler yaşadığı defans bloğuna üç yeni transfer yapan ancak bunlardan yanlız birini oynatan Siyah Beyazlılar yine de bu önemli maçta bir anlamda yeni defans ile oynadılar. Sağlam, sağ tarafta Ali Tandoğan ortayı Sivok ve Gökhan Zan, sol kanatı da Tello'ya emanet etmişti. Ortada Cisse, Delgado, Uğur ve Aydın ile oynayan Beşiktaş ileride Holosko, Bobo ikilisiyle gol aradı. Oyuna temkinli başlayan Kartal bu önemli maçta sürprizlerle karşılaşmak istemiyordu. Geri dörtlüyü fazla ileri çıkartmayan genç hoca, orta alanı da kalabalık tutarak oyuna hakim oldu. Sağlam, önce gol yemeyelim düşüncesindeydi. Bu düşünce de meyvesini verdi. Delgado ve Nobre'nin golleri Kartal'ı uçurdu. Beşiktaş ilk golden sonra oyunun hakimiydi. Zaten Siroki, Kartal'a rakip olacak kalitede değildi. 2. yarıda Bobo ve Holosko ile 2 yüzde yüz gol kaçıran Beşiktaş oyuna daha sonradan giren Nobre ile 2. maç için avantajla dönmesini bildi.
Dün gece Kartal'da Sivok ile Gökhan Zan hatasız oynadı. Tello yerinde hiç sırıtmadı. Ali Tandoğan eskisi gibi başarılıydı. Dörtlünün önünde oynayan Uğur istekli ancak çok faydalı değildi. Genç Aydın özellikle ilk yarıda Beşiktaş'ın en iyisiydi. Bobo henüz hazır değildi. Delgado kaptan olduktan sonra bir kat daha değerlenmişti. Futbol adına attığı muhteşem golün dışında orta alanın her yerindeydi.
Beşiktaş dün gece maçın sonunda kalesinde gördüğü tek gole rağmen bu elemeyi geçti. Çünkü Kartal'ın, İstanbul'da bu rakibe takılması olası değil. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla