"Yine de ilk kez bu sezonun en ciddi sınavını veren Beşiktaş'ın lige taraftarının umduğu anlamda hazır olmadığını düşünüyorum. Hazırlık maçlarındaki güzel tablonun bozulmasında, "İbolar'a af çıkmasının" olumsuz etkisi bulunduğunu iddialarını da kimse kulak ardı etmesin. Beşiktaş'ta geçen sezonun son haftalarında şans bulmaya başlayan Aydın Karabulut'ta yıldız oyuncu olma potansiyeli görüyorum.
Gerçekten sıradışı yetenekleri var. Ama bir büyük zaafı var ki bütün bu yeteneklerini yok edebilir. Türk futbolcusunun bir kaç iyi maç çıkardıktan sonra, "Ben büyük topçuyum" kompleksine kapılıp paytak paytat yürümeye başlaması iyiye alamet değildir. Aydın Karabulut'ta da dün ne yazık ki böyle bir tavır sezdim.
1-İbolar ın bu maçın ertesinde bu yazıda ne işi var anlamadım,adamlara ceza verildi suç,affedildi suç,takım kötü oynadı "ibolar yüzündenmiş" ,böyle bir aymazlık,kepazelik olmaz..
2-Sus da cahilliğin belli olmasın,hatta aptalığın..Zahmet edip 2 sene önce bir Aydın ı izlese idin,o çocuğun kalça yapısı sebebi ile sol ayağını dışa dönük bastığını ve bu yüzden "paytak" yürüdüğünü bilirdin..Ama ne gezer.. maalesef sizin gibi kepazelere inananlar da var....
__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" |