Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 11:16   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avluca veda etti!

Pekin'de sakat bir şekilde mücadele ederek bronz madalyayı kazanan güreşçimiz Nazmi Avluca milli mayoya veda etti.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda grekoromen güreşte 84 kiloda bronz madalya kazanan Nazmi Avluca, yaşı gereği çalışma koşullarının ağırlığından dolayı milli takımı bırakacağını, ancak kulübü Konya Şekerspor adına müsabakalara katılmayı sürdüreceğini söyledi.
Olimpiyat Köyü'nde açıklamada bulunan 32 yaşındaki Nazmi Avluca, milli takım kamplarının ağırlığı nedeniyle, bundan sonra kariyerini yalnızca kulüp takımıyla sürdürmeyi ve ailesine daha çok zaman ayırmayı istediğini kaydetti.
-''MADALYA İÇİN ACIYI UNUTTUM''-
Avluca, bronz madalya mücadelesinde uzun süre sakat sakat güreşmek zorunda kaldığını vurgulayarak, ''Madalya için acıyı unuttum'' dedi.
Dizindeki ciddi sakatlığa karşın Türkiye'ye madalya kazandırma azmiyle güreştiğini anlatan Avluca, bu özverisinin karşılığını da hiç olmazsa bronz madalya kazanarak gördüğünü vurguladı.
-AMELİYAT YOLU GÖZÜKTÜ-
Bronz madalya mücadelesinde sağ dizinden ciddi biçimde sakatlanan Avluca'ya, ameliyat yolu gözüktü.
Sakat sakat mücadele ettiği müsabakada buna karşın üstün bir performans sergileyerek Türkiye'ye oyunlardaki 2. madalyayı kazandıran Avluca'nın bugün çekilen MR'ı sonucunda, sağ dizinde yırtık bulunduğunun kesinleştiği, kopma olup olmadığının ise akşam alınacak MR sonuçlarına göre belli olacağı bildirildi.
Olimpiyat Köyü'nde koltuk değnekleri yardımıyla dolaşan Avluca'nın, Türkiye'ye dönüşte büyük bir olasıklıkla ameliyat olacağı öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla