Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 11:33   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Filede Bayanlarımız Sezonu Açtı

Bayan Voleybol Takımımız, BJK Akatlar Cola Turka Arena'da yeni sezon hazırlıklarına takım halinde başladı. Antrenörümüz Bülent Karslıoğlu, "Yeni sezonda herkes bomba gibi bir Beşiktaş izleyecek" dedi. Antrenörümüz Bülent Karslıoğlu yönetiminde çalışmalarını sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla sürdüren Bayan Voleybol Takımımız, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Oldukça neşeli bir ortamda yapılan ve yaklaşık olarak 2 saat süren dün akşamki antrenman sonrası Bayan Voleybolcularımız, Yelis Askan'a sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar.
Antrenörümüz Bülent Karslıoğlu çalışma sonrası internet sitemize yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda herkes bomba gibi bir Beşiktaş izleyecek. Geçtiğimiz sezonlarda çok fazla taraftar desteği göremeyen Bayan Voleybol Takımımız'ı bu yıl dolu tribünlere karşı oynatmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız henüz daha bitmedi. Sadece bir yabancı oyuncu aldık, bu hafta bizimle çalışmalara katılacak. Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz desteklerini hiçbir şekilde eksik etmiyorlar. Takımımıza 2 kaliteli yabancı oyuncu daha ekleyerek transferimizi noktalayacağız. Avrupa kupalarında ve Türkiye liginde kurduğumuz bu güzel kadro ile mutlak suretle kupaları müzemize getirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.
Son olarak taraftarlarımıza seslenen Karslıoğlu, "Özellikle Beşiktaş Cola Turka Arena'daki maçlarımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bizleri maçlarımızda yalnız bırakmasınlar; onların da desteği ile istediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla