Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 10:40   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Sağlam soyunma odasında köpürdü

Sağlam soyunma odasında köpürdü
Beşiktaş, önceki akşam UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Siroki Brijeg’i deplasmanda 2-1 mağlup etse de, karşılaşma sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yüzünden düşen bin parçaydı



Başarılı çalıştırıcının sinirli tavırlarının nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Siyah-Beyazlı takımın soyunma odasına inen Sağlam, son dakikada konsantrasyon kaybı nedeniyle yenen gol nedeniyle futbolcularını adeta haşladı. "En az 4-5 fark atmamız gereken maçı tek farklı skorla bitirdik" diyen Sağlam, daha sonra savunma oyyuncularına dönerek, "Sizlere çok kızgınım. Beni hayal kırıkığına uğrattınız. Bu kadar çalışmadan sonra böyle de gol yenmez ki" ifadelerini kullandı.

"BİRAZ ZAMAN GEREK"

TEKNİK Direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası ise daha iyi bir Beşiktaş için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Boşnak rakip Siroki'nin iyi bir takım olduğunu ve çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Sağlam, kafasındaki soruların yanıtlarını bu maçta bulduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl savunmada yaşanan sıkınıların bu sezon tekrarlanmayacağını kaydeden genç hoca, "Gökhan Zan ve Sivok daha önce hiç yan yana oynamamıştı, ilk kez oynadılar ancak uyumları gelecek için önem taşıyor. Özellikte defans oyuncularının tam kapasiteye ulaşmaları ve oyun içinde birbirlerini tanımaları için biraz daha zamana ihtiyaçları var" dedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla