Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 13:11   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta sıcak saatler!

Beşiktaş UEFA Kupası'nda karşılaştığı Siroki Brijeg'i 2-1 yendi ama oynanan futbol Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı tatmin etmedi. Galibiyet sonrası soyunma odasında oyuncularını önce tebrik eden Sağlam'ın daha sonra Bobo, Nobre, Delgado ve Holosko'ya yönelerek "Son vuruşlarda çok yetersiz kaldınız. Bu karşılaşmayı yeterince ciddiye almadığınızı düşünüyorum. Her maça aynı ciddiyetle çıkmalısınız. Eğer konsantrasyonunuz iyi olsaydı bu maçta işi bitirirdik, bundan sonra daha dikkatli olun" dediği öğrenildi.

Orta alanda oynayan Uğur İnceman ve Cisse'yle de konuşan Sağlam'ın "Özellikle paslaşmalarda top mutlaka sizde kalmalı ve kontrölünü sağlamalısınız. Böylelikle hem daha az gol yer hem de daha çok pozisyona gireriz. Bundan sonraku maçlarda bu söylediklerime çok dikkat edin" dediği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş'ın UEFA Kupası maçını izlemek için stada gelen taraftar sayısının yalnızca 13 olması yönetimi harekete geçirdi. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin "Hem iç saha hem de deplasmanlarda taraftarımıza ihtiyacımız var. Onların desteğini kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız" şeklinde görüş bildirdikleri ve tribün liderleriyle de görüşerek en kısa zamanda bir çözüm üretme girişiminde bulunacakları iddia edildi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla