Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 14:00   #1
alperenkartal
 
alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet...

Belki sayısız ''yönetim istifa'' başlığı atıldı ancak hiç yanına ''Ertuğrul Sağlam'' eklenmedi.


Beşiktaş futbol takımında geçen seneden değişen hiçbirşey yok ben iddia ediyorum bu sene 3. bile zor oluruz.

Bu sene 3 tane defans oyuncusu alında bunlardan kaç tanesi İlk 11 de oynayabilecek ? 1 tane. O isim kim olur ya Sivok ya Zapotoncy bu oyuncuların maliyetleri ne kadar Zapot: 3 ,5 milyon euro, Sivok 4,5 milyon, oyuncaların aldığı para cabası... bu iki oyuncununda ilk 11 de oynadığını düşünelim. kim oynamaz ? diğer yabancılardan en ucuzu cisse 2 liyon euro bonservis yaklaşık 1,5 milyon euroda senelik bedeli.

Ben hala anlam veremiyorum 3 tane defans oyuncusunun 2 tanesinin alındığına. Seric neden alındı? yedek olucaksa sizce sezer sezgin'in kalması daha faydalı olmazmıydı?

Ben bu senede Kombine almama rağmen hiç umudum yok...


Ertuğrul Sağlam'dan umudumu tamamen kestim... Geçen sene Mehmet Sedef'i ilk 11 de; sadece deplasman Liverpol maçında oynatmasından sonra büyük takım hocası olmadığınına kaanat getirdiğim Ertuğrul Sağlam; avrupa deplasman maçlarının hepsinde rakip takımın gol sayısı kadar şut atmayı becereyemen bir futbol takımın devamını izlemekteyiz.
Holosko'yu sağ cizgide harcayan bir hoca... Korkak br futbol oynatıyor; Beşiktaş'a. bosna takımının en pahalı oyuncusu Beşiktaş futbol takımının yedeklerinde bile yer alamayacak kadar basit bir takıma karşı korkak oynatıyor.

Ben hazmedemiyorum bu denli korkak bir futbolu


Başlığı saçma bulanlara cevabım ise ; kastım istifadan ziyade Eğtuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a yararlı olamayacağını göstermek...

Konu alperenkartal tarafından (17-08-2008 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla