Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 14:45   #9
msaldiray
 
msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alperenkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kelime oyunu yaparak beni bir kalıba sokmaya çalışma.... Ben Seba gitsin demedim Serdar Bilgili'de gitsin demedim...
Herşey güzel diyene karşıyım sen ortama göre hareket ediyorsun. Beşiktaş 7-8. hafta sonunda orta sıralarda yer alsın senin gibileri görücem istifa diye bağırırken bense o zaman bağırmıcam. iş işten geçtikten sonra herkes bağırır.
Ben hiçbir zaman istifa demedim dememde onun için sen kafanı yorma arkadaşım. Ben yıldız uğruna şampiyonluk uğruna bu takımı tutuyor olsaydım tutmazdım zaten. Hatırladığım şampiyonluk sayısı bir elin parmaklarını geçmez bizim aşkımız kişilere veya başarılara değil rengimize armamıza o gelmiş bu gitmiş benim umrumda değil..

Herşey güzel tabi görmek isteyene. Bu sene herşey taraftarın isteğine göre şekilleniyor. Yönetim transfer yanlışlarından vazgeçip gerekli olan mevkilere gerekli kalitede adamlar aldı. İlla yıldız alıcaksın diye bi kuralda yok. Çevredik takımları biraz analiz et eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir değişmez.

Yıldız uğruna forma kombine alacak adamda almasın zaten. Onun neyi sevdiği açık ve net brşekilde ortaya çıkmış olur zaten bu tavrı ile.

Tepki göstermeyecekmiyiz tabi göstereceğiz ama herşey zamanında olursa güzeldir. Bugüne kadar hep tepkilerde zamanlama hatası yaptık veya asıl tepki gösterilecek kişilere tepki göstermedik. Ne geldiyse başımıza bu yüzden geldi ve şimdi ektiklerimizi biçiyoruz.

Kamp günlüklerini okuyup fotoları ve videoları izlediysen şuan takımdaki ortamı arkadaşlığı kenetlenmeyi görmüşsündür. Durum buyken yapılan tepki seni yükseltmez iyice bataklığın dibine çeker.

Demirören ve Ertuğrul hoca istifa etsin. Kim gelecek yerlerine ? Muhalefetin hepsi korkak borçları bahane edip kimse ben varım demeye cesaret edemiyor ve Beşiktaşı sahipsiz bırakıyor. Sizde borçları bahane etmeyin biraz araştırırsanız Cimbomda olsun Trabzonda olsun borç miktarlarını ve çıkan başkan adaylarını görürsünüz zaten. Buda herşeyi anlatıyor..

Onun için yeri geldiğinde susmayıda öğreneceksiniz.. Sen ve senin gibi susmayı bilmeyen tepkinin zamanlamasını ayarlayamayan zihniyet yüzünden bu hallere düştük bari şimdi susun. Bazen Susmak çok şey anlatır.
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla