Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 08:38   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
korksunlar...

Korksunlar

"Kampımız süper geçti. UEFA Kupası'nda büyük işlere imza atacağız. Taraftarımızın büyüklüğü tartışılmaz".


Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Tuna Üzümcü, Yavru Kartal dergisine verdiği röportajda iddialı konuştu. Siyah-beyazlı oyuncu, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Avrupa'da başarılı olmamızın zamanı geldi. UEFA Kupası'nda büyük başarılara imza atacağız. Avrupa bizden korksun" dedi. Tuna, Beşiktaş taraftarının
büyüklüğünün de tartışılmaz olduğunu ifade ederek, "Dünyanın sayılı ve sahaya inanılmaz etki yapan taraftar grubuna sahibiyiz. Onlar bizden şampiyonluk bekliyor. Umutları boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

KARAKTERİME UYDU
"Beşiktaş, Anadolu takımlarında oynayan herkesin gelmek istediği bir kulüp" diyen Tuna Üzümcü, "Beşiktaş benim de karakterime ve düşünce yapıma uyan bir kulüp. Bu nedenle Kartal'ı tercih ettim" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: "Futbol hayatımdaki en olumlu anım Galatasaray'a attığım gol sonrası yaşadıklarım. En olumsuzu ise burnumun kırıldığı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasıydı. Bu nedenle futboldan belli bir süre uzak kalmıştım."
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla