Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı
Adını bile söyleyemediğim köy takımını sonuç olarak yendik sen diğer sonuçlara bi baksana adını söyleyemiyeceğin köy takımları neler yapmış rakiplerine..
Başarı için kalite şart demişsin bunu derken dönünde takımımıza bi bakın bakalım. Senin dediğin kalite sadece isim yapmış futbolcularmı?
Tepki versen nolcak yönetim bırakıp gitcekmi futbolcuların isimleri değişip kalitelimi olcak ? Ne zaman vericeksin tepkini eğer kongre üyesiysen kongrede vereceksin tepkini.. Saçma sapan zamanlı zamansız tepkiler yüzünden bu hallere düştük tam toparlanmaya başlamışız herşey rayına oturmuş yine yapın bi saçmalık bu sezonunda içine edin olurmu ? |
5 Senedir tepki verilmiyor da ne oluyor ? çokmu memnunsunuz halimizden?
Ben kendi fikrimi söylüyorum. Bu takım bana göre iyi bir takım değil. En azından büyük başarılar yakalayabilecek bir takım değil. Geçen sene bu zaten ispatlandı , bu yılın ilk resmi maçında da takımın geçen yıldan farklı olmadığını gördük.
Ha Brijeg maçında oynanan berbat futbola rağmen bu köy takımını yenmek size yetiyorsa bilmem. Ben , bu köy takımına karşı bile doğru dürüst bir futbol oynayamayışımızdan bahsediyorum, sonuçtan değil.