Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 23:06   #58
msaldiray
 
msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
5 Senedir tepki verilmiyor da ne oluyor ? çokmu memnunsunuz halimizden?
Ben kendi fikrimi söylüyorum. Bu takım bana göre iyi bir takım değil. En azından büyük başarılar yakalayabilecek bir takım değil. Geçen sene bu zaten ispatlandı , bu yılın ilk resmi maçında da takımın geçen yıldan farklı olmadığını gördük.
Ha Brijeg maçında oynanan berbat futbola rağmen bu köy takımını yenmek size yetiyorsa bilmem. Ben , bu köy takımına karşı bile doğru dürüst bir futbol oynayamayışımızdan bahsediyorum, sonuçtan değil.
Memnun değilseniz umudunuz yoksa birde susmayı deneyin. Takımı ve takımına inanan bizleri rahat bırakın. Basın olsun rakip taraftarlar olsun sizler olun bu sefer engelleyemiceksiniz. Umudunuz yoksa ne forumlara uğrayıp milletin canını sıkın nede maçlara gidin. İlgilenmeyin olsun bitsin. Bunları yazıyosunuz söylüyorsunuz ne oluyor?

Tepki verilmedimi? Tigana zamanında olsun .. Sivas maçında olsun.. Bu yüzden taraftarlar Çarşı ya satılmış demedimi? Geçen sene bu takıma başarısız diyemeyiz. Şampiyonluğumuzun nasıl gittiği ortada yıldız meraklıları için yıldız topluluğu ile aramızda fark olmaması aynı puanda bitirmiş olmamız bi anlam ifade ediyormu?

Tamam Avrupada 8 yedik ama o Liverpool a İnönüde sahayı dar etmedikmi? Farklı galibiyet alamadık bilmem ne.. Farklı galibiyet alınca daha çokmu puan veriyolar. Liverpool 8 attı bize 20 puanmı aldı.. Futbol artık eskisi kadar kolay değil büyük takım küçük takım arada dağlar kadar fark yok. Takım olabilenler başarıyı yakalıyolar.

Tek isteğimiz artık susmanız. Sadece susun.

Konu msaldiray tarafından (17-08-2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir..
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla