Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 23:20   #59
volkan-saygın
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Memnun değilseniz umudunuz yoksa birde susmayı deneyin. Takımı ve takımına inanan bizleri rahat bırakın. Basın olsun rakip taraftarlar olsun sizler olun bu sefer engelleyemiceksiniz. Umudunuz yoksa ne forumlara uğrayıp milletin canını sıkın nede maçlara gidin. İlgilenmeyin olsun bitsin. Bunları yazıyosunuz söylüyorsunuz ne oluyor?

Tepki verilmedimi? Tigana zamanında olsun .. Sivas maçında olsun.. Bu yüzden taraftarlar Çarşı ya satılmış demedimi? Geçen sene bu takıma başarısız diyemeyiz. Şampiyonluğumuzun nasıl gittiği ortada yıldız meraklıları için yıldız topluluğu ile aramızda fark olmaması aynı puanda bitirmiş olmamız bi anlam ifade ediyormu?

Tamam Avrupada 8 yedik ama o Liverpool a İnönüde sahayı dar etmedikmi? Farklı galibiyet alamadık bilmem ne.. Farklı galibiyet alınca daha çokmu puan veriyolar. Liverpool 8 attı bize 20 puanmı aldı.. Futbol artık eskisi kadar kolay değil büyük takım küçük takım arada dağlar kadar fark yok. Takım olabilenler başarıyı yakalıyolar.

Tek isteğimiz artık susmanız. Sadece susun.
Sanamı soracağız arkadaşım foruma girerken yada takımı beğenip beğenmediğimizi söylerken ?
Sen beğeniyorum dersin ben beğenmiyorum derim. Herkesin kafasını kumamı gömmesini istiyorsun
Bu takımı beğenmeyenlerde en az senin kadar Beşiktaşlı unutma. Benmi engelledim 5 yıldır onca harcanan paraya rağmen gelmeyen başarıları ? yada benim gibi düşünenlermi?
Bu takımın her maçı dolu tribünlerde oynanmadımı ? taraftar tezahuratını yapmadımı ? Sonuç ne sonuç ?
Yok işte yok oğlu yok .
Elde var sıfır kardeşim. 5 senedir
Tabiki isyan edeceğiz , tabiki tepki vereceğiz.
Benim söylediğim şey gayet basit. Bu takım bence geçen yıl hiç de iyi değildi. Bu yıl da geçen yıldan farklı olduğuna dair elle tutulur bir gösterge yok. Bunlar benim düşüncelerim. Sende kendince bu yıl nasıl olacak da geçen yıl dökülen takım şahlanacak onu anlatırsın olur biter.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla