Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 02:00   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da kaptanlara takım sahip çıktı

Beşiktaş'ta kavga ettikleri için yönetim tarafından kadro dışı bırakılarak satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, Oktay Derelioğlu'nun jübile maçıyla tekrar Siyah-Beyazlı formaya kavuştu.
Click the image to open in full size.
Yönetimin oybirliği ile aldığı af kararından sonra takımla birlikte çalışmaya başlayan iki tecrübeli oyuncuya başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcular sahip çıktı. Özellikle takımın iki yeni kaptanı Matias Delgado ve Mert Nobre'nin gösterdiği yakınlık Üzülmez ve Toraman'ı da duygulandırdı.
İki eski kaptan, maç öncesi kaptanlık konusunun kendileri için kapandığını ifade ederek, "Beşiktaş formasının kıymetini af sürecinde daha iyi anladık. Hedefimiz camiamızın özlediği şampiyonluğu kazanıp kötü izleri silmek. Bunun için de elimizden geleni yapıp takıma katkı sağlayacağız." diyerek geçirdikleri bu zor dönemden sonra camiadan destek istediler.
Lankaran maçı öncesi Delgado ve Nobre tarafından yakın ilgi gören iki eski kaptan, saha içinde de takım arkadaşlarından aynı yakınlığı gördü. İbrahim Toraman'ın attığı gol sonrası bütün takım kenetlenirken gol sevincini İbrahim Üzülmez de Toraman'a sarılarak gösterdi.
Takımın yeni kaptanı Arjantinli Delgado, Üzülmez ve Toraman'ın bu takım için çok değerli olduklarını ifade ederek, "Yaşanan olaylar ve sonrasındaki gelişmeler teknik heyet ve yönetimin tasarrufuydu. Biz futbolcular olarak sizin affedilmenizi istiyorduk. Aramıza yeniden hoş geldiniz." diyerek yaşanılanların unutulduğunu gösterdi.
İbrahim Üzülmez buna, "Beşiktaş'ın başarısı için buradayız. Hepimizin ortak hedefi şampiyonluk. Eğer bizlerden bir talebin olursa sana her konuda yardımcı oluruz. Ayrıca kaptanlık sana çok yakıştı." şeklinde cevap verdi.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla