Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 03:35   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İyi ki Nuri gelmemiş!

Click the image to open in full size.

Milli futbolcu Nuri Şahin'in transferi için uzun süre çaba sarfeden ancak sonuç alamayan Beşiktaş, bu boşluğu altyapısından bir isimle doldurabilir: Necip Uysal.


Yeteneklerini kanıtlıyor
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam döneminde altyapıdan A takıma birçok yetenek kazandırıldı... Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut, Mehmet Sedef gibi futbolcular büyük gelişme kaydederken, Hazar Lankeran maçında bir yıldız daha ayak seslerini duyurdu. Sezon başında B Genç Takım’dan, A takıma çıkarılan Necip Uysal, Oktay Derelioğlu’nun jübilesinde yeteneklerini kanıtladı ve kendini gösterdi. Tarzıyla Nuri Şahin’i anımsatan Necip, ön liberoda başarılı bir görüntü çizdi.

Daha 16 yaşında...
İki ayağını da kullanabilen 16 yaşındaki genç yıldız, hem savunma hem de hücumdaki görevlerini fazlasıyla yerine getirdi. Avusturya kampında da takım kadrosunda yer bulan Necip’e, taraftarlar forumlarda ve internet sitelerinde övgüler yağdırdı. Ayrıca savunmanın ortasında ve solunda görev alabilen Emre Özkan da 90 dakika oynadığı Hazar Lankeran mücadelesinin yıldızları arasındaydı. Emre, performansıyla Üzülmez ve Tello’ya gözdağı verdi.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS

Konu yoshy_BJK tarafından (18-08-2008 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir..
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla