Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 07:59   #1
joeblack60
 
joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gençlere tam not

Beşiktaş
Gençlere tam not
Oktay’ın jübilesinde Beşiktaş’ın formasını giyen genç futbolcuların gösterdiği performans Başkan Yıldırım Demirören’i gururlandırdı.
Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞ'ın Oktay Derelioğlu'nun jübile maçında Azerbaycan'ın Hazar Lankeran takımını 4-0 yendiği maçta gözler siyah beyazlıların gençlerinin üzerindeydi... Başkan Yıldırım Demirören, bu maçta çok sayıda genç oyuncuya yer veren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı kutlarken, "Seninle ve onlarla gurur duydum" dedi. Demirören, şunları söyledi:

"Beşiktaş yıldız takımında 15 yaşındaki Saim A takım forması ile sahaya çıkıp bir de gol atıyorsa, bundan daha büyük mutluluk olamaz. Gelecekle ilgili hiçbir kuşkumuz, şüphemiz ve korkumuzyok. Beşiktaş'ın geleceği emin ellerde.

İşte benim Beşiktaş'ım

İşte benim özlediğim Beşiktaş bu. Alt yapıda Mehmet Ekşi ve ekibi tarafından yetiştirilip A takımda oynatılan gençleri büyük bir zevkle izledim. Oktay Derelioğlu'ndan formayı 17 yaşındaki Necip devraldı. Serdar Özkan, Batuhan, Mehmet Sedef ve Nail gibi yıldızların devamı geliyor. Furkan, Emre Özkan, Ali Kuçik, Necip Uysal, Emir Gökçe, Oğuz Ceylan, Ömer Karancı'nın adını daha sık duyacağız.

Onlar, Beşiktaş alt yapısından yetişip efsaneleşen Sergen, Metin, Ali, Feyyaz ve Gökhan gibi yıldızlaşıp siyah beyazlı takımımıza ve A Milli Takımımız'a büyük hizmetler verecektir."
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla