Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 11:01   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
terkediliyorsak çapkınlıktan edilelim..

şimdi bizim şu, anneciğinin verdiği güzel terbiye ile büyümüş saf oğlanlarımız aşktı, duyguydu, sadakatti diye tutturur, amerikan şapşal romantik komedilerinde resmedilen pembişler içindeki şapşal amerikan kızlarından bile daha şapşal, daha gözü yaşlı aşıklar olup çıkarlar.

sonunda da bizim aklı fikri zengin prens bulup sınıf atlamakta olan varoş ciğerli, çiğ kızlarımızın peşinde salya sümük dolaşırlar.

sonra da hayatınız boyunca, peşinden koşturup ağlattığı erkeklerin sayısı ile egosunu parlatan, kendini dünyanın imparatoriçesi, cinselliğini ise som altından kayısı sanan kızların sağa sola anlatıp kendini tatmin ettiği hikayelerde, "ay onu terk ettiğimde benim peşimde üç ay ağlamıştı, zavallı, çok aşıktı," denilen çocuk olursunuz.

oysa sen bu kadar zavallı olacağına, kadının ve kadınların hatta daha bedeni bile oturmamış tahta vücutlu beyinsiz kızların acıdığı bir zavallı olacağına, çapkınlıklarınla, peşinde koşturduğun kızlarla sevgilini kudurtup çileden çıkartsan; zavallı olduğun için değil, çapkınlıklarına daha fazla tahammül edemediği için ve hergün yanındaki kızların seni şapır şupur öpmesine dayanamayıp, akıl sağlığını koruyabilmek için seni ağlaya ağlaya terk etse de, bari onurun elinde kalsa, türk erkeği? ne dersin? sana daha yakışan bir hareket olmaz mı bu?

çünkü kadın yaratığı eninde sonunda terk edecektir seni, ister iki ay sonra başka bir yakışıklı ile tanıştığında, ister otuz sene sonra çoluk çocuk torun torba sahibi olduğunuzda...

eninde sonunda senin bitkin, yorgun, hayat savaşındaki yaralarını sarmak için köşene çekildiğin dingin bir anını bulup o törpülenemez, küçülemez egosunun sivri ucunu ense kökünden içeri saplayacak ve sen darmadağın olmuşken zaferini kutlamak için kendini başka kolların arasına atacaktır.

tamam saf, nahif, kadınlar tarafından kolayca kandırılan zavallı bir çeşidiz ama bu kadar da zeka özürlü davranmamalıi bu kadar da kolay tongaya düşmemeliyiz diye düşünüyorum.

ingilizin, portekizin, fransızın, ispanyolun tadını aldınız mı ki hiç, hönküre hönküre türk kızı diye ağlıyorsunuz arkadaşım?

bi durun ulan.
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline