Konu: içimdekiler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 12:13   #1
zarko
Banned
 
zarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
içimdekiler

aklıma takılan iyi ve kötü durumlar var ...

önce kötüleri :

1_ yabancı transferlerdeki belirsizlikler (başta gordon, seriç ve 6+2 den dolayı yedekte oturması gereken zapo yada sivok,,, üstelik bunlar 10milyon euroya mal olan futbolcular)

2_ çift ön liberodan dolayı holoskonun sağ kanada hapsolması

3_tek forvet oynayacağımızdan genellikle bobo gibi yeteneğin yedek kalması

4_çarşının eskisi gibi tribünlerde yer alıp almayacağı (sonuçta bi kırgınlık oldu malesef)

5_şimdiye kadar oynadığımız maçların 7 tanesini izleme fırsatı buldum .. aklıma takılan sorunu paylaşayım : ertuğrul hocaya saygısızlık yapmak istemiyorum ama futbolculara çıkın oynayın deniliyo gibi geliyo bana .. yani bende öyle bi izlenim bıraktılar.. taktik organizasyonlar , 2ye birler , kanat varyasyonları , kornerlerde , serbest vuruşlarda çalışılmışlık göremedim .. hazırlık maçlarında bunlar yapılmayacaksa acaba ne zaman yapılacak ???


şimdi iyileri :

1_takımdaki arkadaşlık ve takım ruhu hiç kimsede yok .. üstelik futbolcuların hepsi başarıya aç .. yönetim ve teknik ekipte dahil ..

2_altyapımız .. gençlere sahip çıkanlardan Allah razı olsun .. jübile maçında gördük .. üzülmez yana ve kaleciye oynamaktan başka hiçbirşey yapmadı .. tek bi ortası bile yok .. onun yerinde oynayan daha 16-17-18 yaşındaki pırlanta gibi gençler hep ileriye oynadı .. özellikle emre özkan .. herkesin dilinde .. nazar değmesin ..

3_bence türkiyenin en iyi hücum hattı bizde .. ayrıca hiç bir futbolcumuz çıtkırıldım değil , herkes mücadelesini yapıyo .. özveriyle oynuyo .. giydiği formanın hakkını vermeye çalışıyorlar iyi niyetleriyle ..

4_serdar kurtuluş , serdar özkan , aydın karabulut gibi jokerlerimiz var .. hepsi de avrupanın önde gelen kluplerinde rahatlıkla forma giyebilirler ..

YAZDIKLARIM ,
SİTEM , BEĞENMEMEZLİK , MÜKEMMELLİYETÇİLİK DEĞİL ...
SADECE İÇİMDEN GELENLERİ PAYLAŞTIM
İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE ...
İNŞALLAH , SEZON SONU MUTLU SONA ULAŞIRIZ ....
ŞAMPİYON OLAMASAKTA SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ ...
__________________
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK
zarko Ofline   Alıntı ile Cevapla