Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 14:46   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Zaten öyle düşünen öyle davranan erkeklerinde pek Türk kızlarıyla işi olmuyoryada tam tersi o tarz kızlar o tip erkeklerin peşinden koşuyor. Zaten günümüze yaygın anlamda varolan Türk kızlarının pek te aklıbaşında efendi naif sakin erkeklerden hoşlandığı söylenemez, onların işi genelde saçı başı ne halde olduğu belli olmayan nerelerde ne halt ettiği belli olmayan serserivari erkeklerle.
Neyse konuyu uzatmayayım. O bahsettiğin tipte Kalsik Türk genci ve Klasik Türk kızı zaten kendi içlerin bir grup olmuşlar, toplu olarak takılıyorlar. Ama benim öyle tiplerle işim olmuyor.

Ayrıca Ayşe ablanın alınganlığına katılıyorum. Tabiki herkes aynı değil, zaten Hakanda sanırım bazıları için konuşuyor. Ancak bu cinsel veya duygusal münasebetler de toplum kültürünün bir parçası yani hepsi hemen hemen biribirine bağlı şeyler. Yani bu ülkede ne yolunda gidiyorki ilişkiler yolunda gitsin, bu da bu ülkenin bir aynası işte. O tip kızlara ve erkeklere bak ve Türkiyenin çarpık bozuk yüzünü gör.
Ama bunun karşısında pek çoğumuzun göremeyecek kadar şanssız olduğu çok güzel şeyler çok güzel insnalar da var. Ama biraz kısmet işi.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline