Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 18:04   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hayatları dizi olsa adı ne olurdu





Sizin hayatınız dizi olsaydı, adı ne olurdu?

Yapımcılar ve senaristler artık dizi adı bulmakta zorluk yaşıyor. Oynadıkları karakterlerle kimi zaman ağlatan, kimi zaman güldüren, kimi zaman öfkelendiren ünlülere: "Sizin hayatınız dizi olsaydı, adı ne olurdu?" diye sorduk. İşte ilginç cevapları...
SENİ SEVİYORUM
HÜLYA KOÇYİĞİT:
Dizinin adı “Seni Seviyorum” olurdu. Nedense çok zor söylenen bir sözdür bu. Ama ben sevgi gördüğüm, tattığım ve tanıdığım için bunu paylaşmayı çok seviyorum.
KADIN OLMAK
BERNA LAÇİN:
Hayatım boyunca iyi oyuncu olmak, iyi evlat olmak, sokakta aktris, evinde iyi anne, kocasına sevgili, komşusuna iyi komşu olmaya çalışan biri oldum. Bu yüzden hayatımı anlatan dizinin adı "Kadın Olmak" olmalı.
YABANCI
FAHRİYE EVCEN: Çocukluğumdan beri kimliğimle özdeşleştiremediğim toplumlar arasında yaşadığım için sürekli farklı insanlara ve kültürlere alışmakla geçiyor yaşamım. Bu yüzden bana en uygunu "Yabancı" adı geliyor.
ELDE VAR HÜZÜN
KEREM ALIŞIK:
Hayat yaşadığımız zaman içinde iz bırakmıyor. İnsan bir mutluluktan, bir üzüntüye, bir yağmurdan, bir güneşe çıkıp duruyor. Ben bu durumu çok yaşadığım için en uygun isim"Elde Var Hüzün" olurdu. Mutluluğu ve üzüntüyü bir kefeye koyduğunuzda size kalan hüzün oluyor.
KUZEY RÜZGARI
ÇAĞLA KUBAT:
Kuzey Rüzgârı dizisinde oynadım ama benim bahsettiğim farklı. Bütün hayatım poyraz esmesini bekleyerek geçiyor. Sörf yapmak içen en uygun rüzgâr poyrazdır. Sörfe âşık biri olarak "Kuzey Rüzgârı" hayatımı anlatan tek kelime diyebilirim.
Bugün
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla