Valla konu başlığını açan arakdaşıma çok teşekkür ediyorum.İçimdekiler isöylediğin için sana çok teşekkürler arkadaşım.Ben 17 yaşındaysam ve beşiktaşın sadece 1 şampiyonluunuı hatırlıyorsam.Bir kaç derbi maçı hariç(artık oda olmuyor)iyi futbol göremiyorsam,bana yıldız diye gelenlerin hepsi bu klüpten kaçmak istiyorsa ben bu takıma büyük takım demem.Zaten hiçbirşey beklemiyorum bu takımdan.Olursa sevinirim.Olmazsa üzülürüm.Ama beklentim yok demek takımının arkasında olmayacağım anlamına gelmez.Her türlü yardımcı olmaya çalışırım.Eskidende 3. takım olarak muammele görüyorduk şimdi artık anadolu klübü olma durumuna geliyoruz.Herkes arkadaşlığın çok iyi olduğundan bahsetmiş şu an beşiktaşın içinde olupta açıklanmayan o kadar şey warki.İbrahimlerin kavgası yönetim tarafından saklanamadı,ama saklanıpta görmediğimiz o kadar çok şey warki.Şunuda bilin bobo asla mutlu dğeil gitmek istiyor ama beşiktaş izin wermiyor.Ve bu senede bobodasn çok şey beklemiyorum.YAZIK YAZIK YAZIK...(30 bin kombineye karşı 5 bin kombine birde büyük takımız yaq) |