Alıntı:
camdibilikartal´isimli üyeden Alıntı
İbrahim: "Geldikleri gibi giderler"
Sergen ve Tümer’in ayrılması ile Beşiktaş’ta kaptanlığa yükselen İbrahim Üzülmez, yönetimin sol kanada aradığı yabancı futbolcu için, “Daha önce de geldiler ve geldikleri gibi gittiler. Ben buradayım ve rekabete hazırım” dedi. Sözlerini, “Gelen yabancı garanti oynayacak diye bir şey yok. Sol kanada adam alınırken kimse beni unutmasın” diye sürdüren İbrahim, şunları söyledi: Her sene Beşiktaş’ta sol kanada futbolcu alınır. Ve her seferinde ‘İbrahim Üzülmez bu takımda oynayamaz’ derler. Daum, Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay benden vazgeçemedi. Yabancı futbolcuların takıma kesin katkı sağlaması gerek. Yabancı futbolcular da aldıkları paralar değerinde takıma katkı sağlarlarsa şampiyonluk gelir. G.Saray Hagi-Popesculu; F.Bahçe Alex-Van Hooijdonk’lu kadrosu ile şampiyon oldu. Eğer yabancılar Türk futbolculardan daha çok para alıyorsa katkıları da çok olmalı. akşam |
Zaten gelen bütün sol kanatlar bu delinin yüzünden gidiyor.Juanfran geldi,adam 13 maç oynadı,hemen yok bu adamı gönderelim dediler,gitti...İ.Üzülmez'e dayanıp,Juanfran'ı gönderebiliyorlar.Juanfran en azından futbolu biliyordu.İ.Üzülmez beni 7 senedir kanser etti.Ya adamın 7 senedir 5 tane adam gibi ortası yok,bir de kanat adamı olacak...