Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı
Su avrupada dikis tutturamayıp bizde olan yabancıları sayda bi bilelim. Delgado,Holosko ve Boboya ispanya ve fransa liginden buyuk teklifler gelmedi mi bu sene??? Bizden baska hangi turk takımının futbolcularına bu teklifler geldi??? Sorun kalitede degil gecen sene cok buyuk defansif sorunlar yasadık. Yonetimde isi sıkı tuttu iki tane kaya gibi Cek futbolcu aldı defansa.. Sampiyonluk neden kaybedildi onuda soyliyim. En kritik fenerbahce macına sol bekte bakiyle baslarsan ve orta sahayı birtek cisseye emanet edersen kaybetmeye mahkumsun. Bu sene bunlar duzeltildi. Cift on liberoya gectik ve dafansif takviyeler yapıldı. Bu yıl iyi yoldayız. Sacma sapan istifa baslıkları acanlar ve ona canak tutanlar bu forumdan defolsun.. Evet bize sorucaksın.. Biz olumune besiktaslıyız... Sevinmek icinde sevmedik!!! Cok yazmak istiyosan git antibesiktas forumlarına uye ol. Burası besiktas taraftar forumu. Besiktasa kin kusma yeri degil!!! |
Kardeşim sen kimsin milletin Beşiktaşlılığını sorguluyorsun? Ne demek git antibeşiktaş forumunda yaz sen kimsin ya ?
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim kendimi bildim bileli senden tek farkım , bu takımı beğenmemek , bu futbolcularla bu kadroyla büyük bir başarı elde edilemeyeceğini düşünmek.
Sanamı soracağım ne düşüneceğimi ne yazacağımı ?
Yeri gelince bu basın kolpa , yalan yazıyor inanmayın demeyi biliyorsunuz . Nereden okudunuz Avrupadan gelen o büyük teklifleri ?
Sence Boboya Delgadoya veya herhangi birine gerçekten büyük bir teklif gelse satmazmıydı bu yönetim? !!! Ben inanmıyorum , inanmak zorunda da değilim , seninle aynı düşünmeyede mecbur değilim güzel kardeşim. Ben Polyannacılık oynamak da istemiyorum. Sezon sonu inşallah yanılan ben olurum , ama hataları veya eksiklikleri görüp bunları dile getirenleri senin yaptığın gibi antibeşiktaşlı veya hain ilan ederek hiçbiryere varamayız , böyle Demirören gibilerin masallarına inanmaya devam ederiz ve daha çok sezon sonları üçüncü olup UEFA ya gidebilmek için dua ederiz.
Sevinmek için sevmedik , evet bende bu düşüncedeyim ve o yüzden bu kulübü bu kadar seviyorum . Benim burada takımı yetersiz gördüğümü söylememin Beşiktaşı sevip sevmemeyle ne alakası var onu da anlamış değilim.