Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
"Ne demek utanın biraz utanın" utanacak başka şey kalmadı da "Ertuğrul istifa" demediğim için mi utanacağım...Benm hayatta başka utanacağım şeyler var kardeşim..Beşiktaş ı ben çok sevdiğim bir oyun olan futbolun en önemli faktörü olduğu için çok seviyorum.. Ama yanlış yaptığı veya yenildiği için asla utanmadım. Sen ve senin gibi hayatında hiçbir başarıya ulşamamış fanatikler ,başarıyı tuttukları takım üzerinden ararlar.Olmayınca da o takımın futbolcusuna,hocasına,yöneticisine saldırmayı kendine vazife sayarlar..
Sen git feneri tut,bak onda para çok,başarı çok,beşiktaşı da gerçek sporseverlere bırak.
Sevgili mod. arkadaşlarım..Böyle sakız gibi uzayan konuları bence kapatın, gerilim artmasın... |
Abi yaşına hürmeten senin tarzınla cevap vermeyeceğim ama , daha önce bir yorumuma yazdığın gibi "önce okuma alışkanlığı gerek"
Ben utanın biraz utanın diye forumda yorum yazan arkadaşlara hitap etmedim. Dikkatli okursan bu lafın , Beşiktaş gibi bir deve hiçbir zaman rakip olamayacak , gerçekten bir köy takımına karşı oynanan kötü futbolu örtbas etmek için , aslında Brijegin ne kadar iyi bir takım olduğunu anlatmaya çalışıp , bu kadar küçülen aslında Beşiktaşı küçülten Sinan Engin'e söylendiğini anlarsın.
Yanlış anlayan başka arkadaşlar da varsa eğer , bu sözün Sinan Engin ve yönetime söylendiğini bir kez daha belirtirim.
Feneri tutmam konusundaki tavsiyene gelince , hangi takımı tutacağıma bundan yaklaşık 25 yıl önce karar verdim.Hiçde pişman olmadım .
Fanatik olduğumu iddia etmene de çok şaşırdım. Deli gibi sevdiği takımını eleştiren , hakaretten karalamadan uzak sadece eleştiren bir Beşiktaşlının bile eleştirisine katlanamayıp Onu Fenerli ilan eden zihniyetmi fanatizm , yoksa kendi takımının yetersizliğini görüp , dile getirebilmek , özeleştiri yapabilmekmi ?
Birde tutturmuşsun hayatta bir başarı elde edememiş olarak nitelemişsin beni vebir arkadaşı daha ...
Hayatta hiç tanımadığı insanlar hakkında sırf kendinle aynı düşünmedikleri için böyle medyumvari nitelemeler yapabilmek de gerçekten büyük başarı !!!