Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 09:51   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hesaplar yine Engin’den!

Beşiktaş Genel Menajeri, gol atanları ödüllendirmeye bu sezon da devam edecek...

Kartal’da yönetimin belirlediği prim sisteminin yanı sıra Genel Menajer Sinan Engin’in de gol atan futbolculara ekstra primler dağıtacağı öğrenildi.
Milliyet'in haberine göre teknik direktör Ertuğrul Sağlam, prim sisteminin geçen sezon ile aynı olduğu açıklarken, Engin’in kendi bütçesiyle belirlediği ekstra ödemeleri yapmaya devam edeceği bildirildi. Sinan Engin geçen sezon özellikle dış saha maçlarında gol atan futbolculara ekstra primler vererek, oyuncuları motive etmeye çalışmıştı.
Genel Menajer Engin’in yanı sıra takımın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez de geçen sezon gol atan yabancı oyunculara cebinden prim vermesi ile gündeme gelmişti. Kavga olayından sonra kaptanlığı alınan İbrahim Üzülmez’in aynı jesti bu sezon yapıp, yapmayacağına henüz karar vermediği vurgulandı.
Öte yandan yönetimin sezon içinde maç başı yerine seri galibiyetler ardından futbolculara prim vereceği ifade edildi.

Hazırlıklar başladı
Beşiktaş, Süper Lig’de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Milli Takım kampında bulunan Gökhan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre, Tello ve Holosko’nun yanı sıra, sakatlıkları süren Tuna ve Mehmet Sedef antrenmana katılmadı.

Çanakkale çıkarması
Beşiktaş Kulübü’nün, Türkiye çapında faaliyet gösteren 100’e yakın derneğinin başkan ve yöneticileri yarın Çanakkale Şehitliği’nde bir araya gelecekler. Siyah-beyazlı kulübün Derneklerden ve Hukuk Komitesinden Sorumlu Asbaşkan Levent Erdoğan’ın organize ettiği geziye katılacak 150’den fazla Beşiktaşlı, Çanakkale Şehitliği ve tarihi savaş alanlarını ziyaret edecek. Gezinin buluşma yerinin Eceabat olduğu açıklandı.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla