tribün ateşi programında beşiktaş için büyük tartışma çıktı !!!! | | tribün ateşi proğramında beşiktaş için büyük tartışma çıktı !!!! dün akşam yayınlanan poğramda spor yazarı hayri ülgen ile adnan aybaba arasında şu olay geçti adnan aybaba proğram başlarken herkeze hediye getirdim dedi ve 4 adet kutu çıkardı ilk kutu hayri ülgene geldi içinden tepsi şeklinde beşiktaş amblemli güzel bir arma vardı diğer spor yazarlarına gs ve fb amblemli hediyeleri dağıttıktan sonra aynısından banada var dedi yani 2 beşiktaş 1gs 1 fb hediyesi dağıtıldı hayribey bana neden beşiktaşı verdin adnan deyince adnan aybaba seni tanıyorum sen eski beşiktaşlısın dedi........... hayri bey sanki küfür edilmiş gibi hayır ben beşiktaşlı değilim işim olmaz nerden çıkarıyorsun amigo diye bağırarak adnana fırça attı adnan aybaba ise ben amıgo değilim spor yazarıyım değince hayride ne spor yazarı senden ancak amigo olur dedi başka hediye bulamadınmı bana vericek diye hala adnana bağırmaya devam edince adnan aybaba ozaman ver hediyeyi geri dedi hadibe sende biz futbolu bildiğimiz zaman annen senin altına bez bağlıyordu demesi adnan aybabayı çileden çıkardı adnan aybaba ben beşiktaşın askeri bile olurum sen nedersen de o hediyeyi bilseydim vermezdim dedi ve fox tv yönetmeni bu konunun kapanması için proğramı reklam arasına aldı ve proğram sonlarına kadar tartışmalar bitmedi bende ilk proğramda böyle şeylerin olmasına çok üzüldüm hayri beyin beşiktaş amblemli hediyeye veya beşiktaşla arasında nevardır bilemem ama bence beşiktaşı bidaha ağzına almasın yoksa beşiktaş tribününden cevabını çok sert alır haberi olsun birde bizim böyle beşiktaşlılara ihtiyacımız yok en büyük beşiktaş !!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |