Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 11:20   #3
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
tyler durden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayallerini hiçbir zaman gerçekleştirememiş ve gerçekleştiremeyecek kadınlar dünyasında, gönülleri de hayalleri gibi kırık kadınların seslerini duyamayan erkek kardeşlerime seslenmek istiyorum bugün.

evet size seslenmek istiyorum terbiyesizin çırakları. Size söylüyorum, edepsizin önde gidenleri.

Kadınlarımızı üzen, onların dertlerini, meselelerini, arzularını, hayallerini anlamayan erkek kardeşlerim, sizlerden utanıyorum.

[b]bu dünyaya evrenin hakimi olmak için gelmiş, bu evrene ona hükmetmek için doğmuş bir kadını, küçük sığ yaşamlarınızın ucuz değerleri ile yargılayan erkekler, siz de utanın kendinizden.


Çünkü onlar, kadınlarımız, çiçek kadar narin ve güzel, ama bir süper kahraman kadar doğa üstü ve vefakar hatta cefakar değil midir? Evlilikleri, ilişkileri, aşkları ayakta tutan hep bu kadınlarımızım olağan üstü çabaları, onların özverileri, tahammülleri değil midir?

sizin, benim gibi ciğer beş kuruş etmez yaratık parçalarına aşklarını verdikleri, bizleri bağırlarına basıp, sevgilerini lütfettikleri için ne kadar şanslı olduğumuzu göremiyor musunuz, kaz kafalı arkadaşlarım.

Eğer bir kadın beni koluna takıp sevgilisi olarak dolaştırıyorsa, eğer bir kadın sizi seçip karınız olma şerefini size bahşediyorsa, emin olun bu bizlerin, karşı konulmaz, çekici, yakışıklı, karizmatik, zeki, bilgili, olgun, kültürlü süper insanlar olmamizdan kaynaklanmıyor. Bizim gibi ortalıkta adamım diye dolaşan absürt karakterlere tahammül eden o yüce kadınların eli öpülesi olgunluğundan, insan üstü vicdanından kaynaklanıyordur.

Buradan bir kere daha sevgili erkek arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Bakın, eşşeğe altın semer vurmuşlar yine eşşek kalmış. Sizler de eşşek kalmakta diretmeyin. Kadınlarınızı sevin, onlara sadık kalın. dizlerinin dibinden ayrılmayın. Gel dedikleri zaman gelin, git dedikleri zaman gidin.

Diliniz dışarıda peşinde dolaşıp, başınızı okşadığı zaman kuyruğunuzu sallayın.

Doğum günlerini unutmayın, yıl dönümlerini atlamayın, özel günlerin dışında da bolca hediye ve süprizle hatta demet demet gülle, nadide çiçeklerle onları şımartın. Çünkü onlar bu dünyaya evrenin hakimi olmak için gelmiş ama sizin benim gibi ciğeri beş para etmez ayak takımının yaptığı kalabalık yüzünden hak ettiği tacı hiçbir zaman giyememiş, giyemeyecek imparatoriçelerdir.

İroni mi yapıyorsun,gerçek duygularınmı anlayamadım..yoksa sevgili moderatörümüz NuraN' a taş mı atıyorsun... bana özelden yaz da baltayı taşa vursamda hiç olmazsa bi ortağım olur
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (19-08-2008 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla