| 
 Mutluluğun                               ResmiSen                                                   mutluluğun resmini yapabilir                                                   misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama
 gül yanaklı bebesini emziren                                                   melek yüzlü anneciğin                                                   resmini değil
 ne de ak örtüde elmaların
 ne de akvaryumda su kabarcıklarının                                                   arasında dolaşan kırmızı                                                   balığınkini
 Sen mutluluğun resmini                                                   yapabilir misin Abidin?
 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın                                                   resmini yapabilir misin?
 Çok şükür çok şükür                                                   bugünü de gördüm
 ölsem gam yemem gayrının                                                   resmini yapabilir misin üstad?
 NAZIM HİKMET RAN

Sağol benim,sevimli dostum.Hayatın mutluluğu bekeyecek kadar uzun olmadığını,mutluluğu yaşayacak kadar kısa olduğunu hatırlattığın için...Bende "usta"  dan birkaç satır yzmak istedim müsadenle...

__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"  |