Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 15:20   #98
mertsunter
 
mertsunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
utkux´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mertsunter ....ben arabesk dinlemem teoman takılırım çoğu kez en kral yerlerede giderim senin ve senin gibilerinin hiçbir zaman giremiyeceği yerlere .biz kimsenin tavuğuna kış demedik deplasman maçlarından haberin olmadığı belli o yüzden tartışmayacağım seninle benim gibiler yüzünden dediğin kişiler tribünden elini çekince nasıl karıştı ortalık biliyorsun,benim gibiler dediğin insanların arasında mükkemmell karektere sahip işi ,kariyeri çoluğu,çocuğu olan insanlarda var tebiyesizlik yapma ,aldırma kartal aldırma dersek ne olacak onu anlamadım. millet köyüne gitmiyo maça gidiyor,o dediğin insanlar eve belki ekmek almakta zorlanıyor kombine alıyor bu yıl hariç ! köyüne gitmiyor deplasmana gidiyor sakın bidaha saçma sapan konuşma..

son holiganın anlamını dahi bilmezsin sen ...optik başkan bize yemek ısmarlasana yı niye söylediğimizi ve optik başkanın hayata rest çekip hayatını beşiktaşa adadığını da bilmezssin adam gibi konuş konuşmuyorsanda sizin gibiler deme 4 yıldır lider olamayan bir takımın taraftarı olarak hersene geliyoruzz diyen biz değilmiydik .iyi günde kötü günde kavramını kim dile getirdi. 3dünya ülkesinden de farkı yok zaten sayenizde sizlerin arasında koyun sürüsünün içinde olmakta çok acı verici .kafana görede insanların tarzlarını yorumlama
Sen gercekten besiktası seviyor musun??? Hadi ordan.. Su an kombinelerin ve forma satıslarının en ust duzey olması gereken agustos sonu ve sen cıkmıs iyi baslayan takımı kotu gostermeye calısıyorsun... Hic aklına gelmiyor demi binlerce besiktaslının bu sayfaları ziyaret ettigi. Belki kombine almayı dusunen var, belki cocuguna forma almak isteyen var. Sen ancak gereksiz elestiri yapıp bu insanların bile kafasını karıstırırsın. Ondan sonrada besiktas sevgisi dersin..
Elestirdin ne gecti eline... Belli olan bisey var bu sezon bu takım,teknik ekip ve yonetimle yola devam edicez... Bi girisimde bulunurken kime ne yararı var diye dusunmek lazım.. Cok net soyluyorum sezonun baslamasına 1 hafta kala Ertugrul ve yonetim istifa diye konu acmak ve onu desteklemek kafasızların isidir...Devam edin sizi artık kale bile almıyorum!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mertsunter Ofline   Alıntı ile Cevapla