Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 18:40   #1
sheker
Dişi Kartal
 
sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çiller'e benzemeye başlamış mı?

Click the image to open in full size.
Tansu Çiller’e benzemek için bıçak altına yattı. İlk operasyonlar tamamlandı, yüzünde sargı bezleri olmadan ekrana çıktı.
Atv’de Müge Anlı’nın ’Tatlı Sert’ programına konuk olan Çiğdem Savaş, estetik operasyondan sonra ilk kez sargısız olarak ekrana çıktı.

Click the image to open in full size.Bir defile için Eski Başbakan Tansu Çiller’e benzemek amacıyla bıçak altına yatan manken Çiğdem Savaş, "Ben bu ameliyatın devamını yapmayı doktorum da istemedi. Normalde bu 5 operasyon ve ilkini yaptı. Ama artık hepsini yaptıracağım, tıpatıp benzemek için ne gerekiyorsa yaptıracağım. Artık gerçekten eleştirilerden çok yoruldum" diye konuştu.

Ekranda zaman zaman ağlamasıyla ilgili sorular karşısında Çiğdem Savaş, "Şu anda da ağlayabilirim. Bu kadar eleştirildiğim için inanılmaz üzgünüm" diyerek yine gözyaşlarını tutamadı.

Savaş, Reklam yapıyor eleştirilerine ise "Ben söyledim zaten. Dedim ki ’Yaptığım işin de reklamını yaptım, kendi reklamımı da yaptım’. Ben bunu çok kez söyledim... Ben bunu her yerde söyledim. Ama bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum" şeklinde konuştu.
sheker Ofline   Alıntı ile Cevapla