Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 19:00   #101
volkan-saygın

volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Guzel cumleler kurmaya calısmıssın ama futbol bilginin hic olmadıgı apacık ortada. İlk olarak oynadıgımız takım icin koy takımı demissin. Bizde avrupa devi demiyoruz ama o kadar basite indirgiyemezsin. Turk milli takımı bu yıl avrupada yarı final oynadı mı kardesim??? Oynadı demi. Yarı final oynayan takım bu begenmedigin ulkenin milli takımıyla bosnada oynadı ve 3-2 kaybetti. Resmi mac resmi. Hazırlık macı degil. Adamlar cıktı catır catır yendi. Sonra bizim takım gitti yarı final oynadı. Simdi konuyu nereye getiricem. Gunumuz futbolu senin sandıgın gibi kagıt ustunde oynanmıyor. Her takım cıkıyor mucadele ediyor. Siroki karsısında takım biraz tutuktu tamam ama sonucta istedigimizi aldık. Senin gordugunu herkes goruyor ama sen elestirirken hep bardagın bos tarafına bakmıssın..Bizim mevcut kadromuz lig icin yeterlidir, uefadada is yapar. Tahminim sen medyanın etkisinde fazla kalmıssın. Yere goge sıgdırılamayan fener itleriyle inonude 1 puan alabilseydik bu sene biz sampiyonlar ligindeydik onlarda intertotoya gidiyordu. Bu sene defansta problemde yasamıcaz ve sonucu hep beraber gorucez.. Bu kadar iddialıysan gel sana herkes onunde bir oneri.. Ben diyorum ki bizim takım sampiyonlugu son haftaya kadar kovalar ve cok buyuk hakem hataları olmazsa sampiyonda olur diyorum.. Sende olamaz diyorsun... Besiktas sampiyondan 3 puan geride kalırsa ben bi daha bu forumda yazmıcam, kalmazsa sen yazmıcaksın. Tamam mı??? Biz seni tanımıyoruz ama sende bizi tanımıyorsun. Kimin futbol bilgisi fazla onu allah bilir. Belkide karsında senede 600-700 un uzerinde turkiye ve avrupa macı izliyen biri vardır!!! Kisisele girmeye gerek yok sadece bu tepkiyi ve karamsarlıgı yersiz buluyorum. Buda benim dusuncem!!!
Sana futboldan anlamıyorsun anlamına gelecek hiçbirşey söylemememe rağmen sen benim futbol bilgimi sorgulamışsın.
O Bosna milli takımında Brijeg denen takımdan kaç futbolcu vardı acaba?
Ve senin mantığına göre Örneğin bir İspanyol büyüğü , mesela Barcelona bizim atıyorum Gaziantep sporla oynayıp kötü bir oyun çıkartsa , koca ilk yarı tek bir pozisyona girebilse , barcelona taraftarının takımına hiçbirşey demeye hakkı yok , çünkü oynadıkları takımın milli takımı Avrupa şampiyonasında yarı final oynadı !!!!
Evet ben bu rakibi basitlerin en basitine indirgerim. Ve bunları sadece YENDİK diye sevinmem , zaten ben bu maçın skoruyla , sonucuyla ilgilenmiyorum .Ben koca Beşiktaşın böyle bir takımı ezip geçmesi lazımdı diyorum. Oynanan oyundan bahsediyor ve böyle zayıf bir rakibe karşı bile baskı kuramamamızın sezon için iyi bir sinyal olmadığını söylüyorum.
Ayrıca basının çoğunluğu Beşiktaşın çok iyi olduğunu yazıyor bu sene , yani onlardan etkilenmem mümkün değil.
İşin iddaa kısmına girmek bile istemiyorum , Beşiktaşın başarısızlığı üzerine iddiiaya girmek benim işim değil, sen daha önce bu tecrübeyi yaşamışsınki bana da teklif ediyorsun.
Haaa bu arada , belki senin karşında da 1986 lardan bu yana tv den veya statdan izleyebileceği her Beşiktaş maçını izlemiş biri vardır. İnsanları tanımadan yorum yapmayı bırak artık