Alıntı:
Miharbi´isimli üyeden Alıntı
Hayri beyin tam aksine benim solda oldugundan cok sag tarafta savunma acisindan endisem var |
Katılıyorum abi, bende sol kanatta problem olduğunu zannetmiyorum...Tello'nun hücumu iyi olduğu kadar savunmasıda iyi, çok çabuk bi kere, kolay kolay çalım yemez, yese bile adamı rahat bırakmaz...Aydın'da koşuyor mücadele ediyor, bu bile yeter sol açık için...Hadi bunları geçtim Emre Özkan diye bir çocuk var, bu da sırıtmaz sol bekte, rahatlıkla oynar bence...Ama sağ kanata baktığımız zaman daha problemi duruyor sanki, Serdar - Holosko ikilisi oynarsa mesela aksayabilir o kanat...Holosko bir kanat oyuncusu olmadığı için sık sık ileri uçtaki adamın yanına doğru gidecektir maç içinde, o zamanda bütün yük Serdar'a binecektir o kanatta, çok zorlanabilir bu yüzden, ama 2 Serdar oynarsa sağ kanatta problem yaşanmaz bence, Holosko'yu da kesmek zor iş işte, takımın en iyi oyuncusu sonuçta...Solda problem yok kısaca, bir problem olursa sağ kanatta olur, takım içinde başka bi problem göremiyorum, bide işte Delgado'nun alternatifinin olmayışı var, Delgado yoksa bu takım zor maç kazanır, hele de bu sistemle...Olduğu maçlarda da sazı eline alması gerek, maç kazanmamız Delgado'ya bağlı yanii...