Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 19:47   #13
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Saat 11.00 sıralarında Ümraniye Şile Yolu üzerinde bulunan Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri arkasındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangının tepede olması sebebiyle itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede güçlük çektiği öğrenildi.

Hürriyet: Hedef orman değil Beşiktaş

Ümraniye'de çıkan yangınlardan biri Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nin yakınındaki ağaçlık alanda başladı. Facianın yaşandığı ağaçlık alan Beşiktaş'a ait. Bir süre önce bir mafya grubu, bu alana el koydu. Ancak Beşiktaş yönetimi, bu alanı hukuki yollarla geri aldı.

Bugün yaşanan olayın ardından ufak çaplı bir araştırma yapan Beşiktaş yönetimi, şüphelerin mafya grubu üzerinde yoğunlaşması üzerine harekete geçti. Beşiktaşlı yetkililer savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ümraniye Çavuşbaşı mevkii ve Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinin yakınındaki ormanlık alanda yangınlar çıktı.

AKOM'dan yapılan açıklamada Ümraniye'de çıkan yangının kısmen kontrol altına alındığı bildirildi. Yazılı açıklamada halen AKOM'un 1 uçağıyla, Orman Bölge Müdürlüğü'nün 1 helikopterinin havadan söndürme çalışmalarını sürdürdüğü açıklandı.

Bu arada alevlere ilk müdahale sırasında bir de kaza atlatıldı. Bir traktörün çektiği su tankeri bağlantı noktasından çıktı ve sürüklendi.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla