Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2008, 22:48   #105
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar şampiyonluk ve başarı için takım tutuyorsanız her sene şampiyon olan takımı destekleyin böylece bu tarz polemiklere girmez her sezon sonu sevinirsiniz.....
bizim gibi belli kriterler ışığında duygu ,düşünce ve yaşam felsefenize uygun klubün TARAFTARIYIM diyorsanız takımınıza sahip çıkarsınız, medyaya tff ya da hakemlere gerek kalmadan biz kendi kendimizi dinamitliyoruz, klupte kötü şeyler çarpık olaylar olabilir bunu daha iii şekilde dile getirirsiniz bu tarz olamaz olmamalı
alman 2.ligin seyirci ortalaması 25 bin stad doluluk oranı %80 ,ingiltere 2.liginde de stad doluluk oranı%90 bu liglerde oynayan takımlar çok mu başarı elde ediyolar harika futbol mu oynuyorlar taraftarlar bu takımları neden tutuyor ?
siyah-beyaz formayla üsküdar dan motorla karşıya gecerken boynumdaki atkının rüzgarla dans etmesi , beşiktaştan dolmabahçeye o güne kadar hiç tanımadığımız beşiktaş sevdalılarıyla hareretli takımımızı tartışarak yürüyüşümüz sırasında 70 yaşındaki teyzemin 'çocuklar ben rahatsızım gelemiyorum iiii destekleyin inş. kazanırız' demesi,kapalıya girerken 3-5 yaşındaki çocukların kartal gözlerine bakıp her türlü sosyal sınıftan insanların oluşturduğu staddaki rio karnavalını gölgede bırakan muhteşem atmosfer bana yetiyor, elbet bir gün tekrar şampiyonluk gelir o günlerin yakın olması dileğiyle...........YİNE DÜŞTÜK YOLLARA KARTALIM