Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2008, 00:09   #109
DELLERLİ
Banned
 
DELLERLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ne Beşiktaşı bırakalım ,desteklemeyelim dedim , ne başka takımları övdüm ne de Beşiktaşı karıştırmak , engel olmak gibi bir derdim var !!! ( ki bir forumda yazarak nasıl karıştırabilirim koca kulübü oda ayrı mesele )
Sadece , sizin gibi benimde tuttuğum takım olan ve BAŞARILARI için değil felsefesini , duruşunu kabul ederek bana Beşiktaşlı değil diyen bazı arkadaşlar daha dünyaya gelmeden önce bu felsefeyi yaşayarak , öğrenerek tuttuğum kulübün futbol takımını büyük başarılar için yetersiz gördüğümü söyledim.
Koca Beşiktaşın menajerinin , Brijeg gibi sıradan , küçük , adı sanı olmayan , Beşiktaşla KIYASLANMASI BİLE AYIP olacak bir takım karşısındaki kötü oyundan sonra küçük hesaplarla milleti aptal yerine koyup Brijeg yabana atılacak takım değil demesine tepki gösterdim.
Ne Beşiktaşın felsefesinden ne şanından şerefinden bahsettim , sadece futbol takımını yetersiz görüyorum dedim. Takımda yıldız diye yere göğe sığdırmadığımız adamların ( Holosko dışında ) aslında bence yıldız olmadıklarını , geçen yılki sonuçlardan da bunun belli olduğunu söyledim.Sadece doğru bildiklerimi söylüyorum ve Sergenleri , Metinleri ,Feyyazları , Gökhan Keskinleri İlhanları izlemiş bir taraftar olarak şimdikilere ( Holosko dışında ) yıldız diyemediğimi söylüyorum
Ne fenerliliğim kaldı , ne hainliğim , ne cahilliğim ...
Ne derseniz deyin , Büyük Beşiktaşın böyle küçültülmesine gönlüm razı değil , bu tip aptal yerine konulmalarada her zaman isyan ederim.
Biz aptal değiliz Sinan efendi , takım henüz hazır değil de , kötü günümüzdeydik de , konsantre olamadık de birşey de ama Koca Beşiktaşın karşısında bir köy takımı varken , rakip yabana atılacak takım değil deme !!!
.
Hala benim Beşiktaşı karıştırmak istediğimi , başka takım taraftarı olduğumu filan düşünen varsa da buyrusun sabaha kadar öyle düşünsün.
kardeş unutma yunanistanda kötü futbolla avrupa şampiyonu oldu.türkiyede kötü futbolla yarı finale yükseldi hatta galip oynadığı dakikayı hesaplasak 15 dakika etmez.bırakalımda maç kadrolarına ertuğrul sağlam karar versin.eğer ille ben verecem diyosan git yönetime baş vur sağlam'ı kovsunlar seni getirsinler yerine.ha bu arada holskoda geldiğinde yıldız değildi
__________________
Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi...

Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor...

Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak...

kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik...


Click the image to open in full size.
DELLERLİ Ofline   Alıntı ile Cevapla